Doi soți macedoneni au trecut ilegal frontiera de stat

394
Doi soți macedoneni au trecut ilegal frontiera de stat - 95b7cee06276726dffd84adf981f0c65.jpg
Doi cetățeni macedoneni și un bulgar sunt cercetați de polițiștii de frontieră constănțeni pentru comiterea infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei, respectiv complicitate la comiterea acestei infracțiuni.
Ieri, în jurul orei 7,30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negru Vodă au depistat, pe raza localității Negru Vodă, două persoane care nu vorbeau limba română și care nu își justificau prezența în zonă. Cei în cauză au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetățenii Fidanka Siminov, în vârstă de 27 de ani, cetățean din Macedonia, și Lyubomir Tancov, în vârstă de 47 de ani, din Bulgaria.
La audieri, Fidanka Siminov a declarat că intenționa să ajungă împreună cu soțul ei, în Elveția. Pentru a-și atinge scopul, au apelat la sprijinul cetățeanului bulgar Lyubomir Tancov, care, în schimbul sumei de 2.000 de euro de persoană, i-a ajutat să treacă ilegal frontiera.
Ulterior, fiind extinse verificările, a fost găsit, în apropierea zonei de frontieră, și soțul femeii, cetățeanul macedonean Vancho Siminov, în vârstă de 36 de ani.
Ca urmare a celor constatate, polițiștii de frontieră au întocmit cetățenilor macedoneni actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar cetățeanului bulgar pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7725 secunde