Doi tineri au jucat la pariuri toată averea unui vecin, după ce i-au furat datele cardului

699
Doi tineri au jucat la pariuri toată averea unui vecin, după ce i-au furat datele cardului - mascati-1589716870.jpg

Articole recomandate

Doi tineri din comuna Grivița, Vaslui, au fost reținuți și apoi lăsați în libertate, după ce au jucat la pariuri toată averea unui vecin.


Cei doi tineri în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, au reușit să afle datele cardului vecinului lor de 29 de ani, iar apoi au început să joace la pariuri.


"Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați din Grivița, bănuiți de comiterea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, în dauna unui bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate.


Valoarea prejudiciului estimat în cauză este de peste 16.000 de lei.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada februarie-martie, cei doi bărbați s-au folosit de datele de identificare ale unui card bancar emis persoanei vătămate și au efectuat peste 100 de operațiuni financiare frauduloase, pe internet.


Astfel, persoanele bănuite de comiterea faptelor cercetate au efectuat plăți online către diverși comercianți, operatori pariuri sportive și operatori jocuri", se arată într-un comunicat al Poliției.


Reținuți pentru 24 de ore, cei doi tineri au fost plasați sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.


Sursa: antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2662 secunde