Doi tineri din Constanța, prinși de polițiști cu o tonă și jumătate de motorină

257
Ieri, în jurul orei 00.45, polițiștii de frontieră din Cernavodă, aflați în misiune specifică pe fluviul Dunărea, au observat, în dreptul kilometrului fluvial 315, o ambarcație din tablă cu motor în care se aflau două persoane de sex masculin.


Ambarcațiunea a fost interceptată, iar bărbații din barcă au fost legitimați, după ce nu și-au putut justifica prezența în zonă, la acea oră. În urma controlului ambarcațiunii a fost găsită cantitatea de 1.600 litri de motorină, depozitată atât în 4 recipiente din tablă, cât și în flotoarele ambarcațiunii, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative de proveniență.


Față de cele constatate, cei doi tineri, ambii de 17 ani, domiciliați pe raza județului Constanța, au declarat că au căutat lemne de foc, dar au găsit butoaiele cu produs petrolier abandonate pe malul fluviului Dunărea. Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcația și motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 4.800 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6323 secunde