Doi tineri, implicaţi într-un accident rutier; unul a rămas prins cu picioarele sub bordul maşinii

259
Doi tineri, implicaţi într-un accident rutier; unul a rămas prins cu picioarele sub bordul maşinii - ici18123accidentbarlad-1674026442.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri au fost implicaţi într-un accident rutier, în noaptea de marţi spre miercuri, autoturismul cu care circulau întrând într-un stâlp, în municipiul Bârlad.


Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, a rămas cu picioarele blocate sub bordul maşinii, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare care să-l salveze.


"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, echipată cu module pentru descarcerare şi deblocare, pentru evaluarea, descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, în apropierea staţiei de Ambulanţă. În accident a fost implicat un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat în care se afla un bărbat încarcerat. Victima în vârstă de 20 ani avea picioarele prinse sub bord. După aproximativ 25 minute, victima a fost descarcerată. În tot acest timp, bărbatul a fost asistat medical de personalul care deservea staţia de ambulanţă din Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.


Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, şoferul a fost diagnosticat cu fractură deschisă gamba dreaptă şi o luxaţie glezna stângă, în timp ce pasagerul, un tânăr de 19 ani, a suferit un traumatism de genunchi. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad.


Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 




sursa foto: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7593 secunde