Autospecială de poliție, accidentată! Urmărea o mașină cu numere false, șofer fără permis, care nu plătise alimentarea la benzinărie!

312
Autospecială de poliție, accidentată! Urmărea o mașină cu numere false, șofer fără permis, care nu plătise alimentarea la benzinărie! - media166735030305456900-1673075164.png
Autospeciala de Poliţie implicată, vineri seară, într-un accident rutier în localitatea buzoiană Valea Râmnicului urmărea o maşină neînmatriculată, cu numere false, la volanul căreia se afla un tânăr fără permis, care nu plătise când a alimentat la o benzinărie.


"Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere, maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi avea numere false. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând să fie transportat la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale", se menţionează în comunicat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4483 secunde