Doi tineri reținuți în urma unui accident suspect la Medgidia

264
După un accident petrecut în urmă cu câteva zile, în Medgidia, în care o fetiță de 6 ani a fost lovită de o mașină, polițiștii rutieri au pornit o anchetă. Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Medgidia, în cazul unui accident de circulație, din data de 11 aprilie, produs pe Strada Viilor din municipiul Medgidia, s-a stabilit că minorul M.A., de 17 ani, din localitate ar fi condus autoutilitara implicată în accident, fără a poseda permis de conducere și a accidentat ușor o minoră în vârstă de 6 ani, părăsind locul accidentului, fără încuviin-țarea organelor de poliție. 


După producerea accidentului, autoutilitara implicată a fost condusă de un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate, care nu posedă permis de conducere și a modificat locul accidentului, fără încuviințarea poliției. Ambii suspecți au fost reținuți pe bază de ordonanțe, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Pe numele tânărului de 26 de ani, Parchetul Judecătoriei Medgidia au emis măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, minorul fiind cercetat în stare de libertate. Cer-cetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor pro-ducerii accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Vrăjitorul din Oz", la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5036 secunde