Concurs Doi tineri și-au găsit sfârșitul la o partidă de pescuit

869
Doi tineri și-au găsit sfârșitul la o partidă de pescuit - b8ff8b5a2fd629fe9fd442daa248e2ba.jpg

Articole de la același autor

O partidă de pescuit s-a încheiat tragic. Doi tineri au dispărut într-un lac, iar zeci de localnici și pompieri i-au căutat toată ziua de sâmbătă. Erau împreună cu un prieten, singurul care a fost salvat.
În cursul zilei de vineri, în jurul orei 23,16, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112, că Vasile Bucăluță, de 25 de ani și Mihai Mircioagă, de 26 de ani, ambii din satul Piatra, au dispărut în timp ce se aflau la pescuit pe lacul Tașaul.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că în jurul orei 19,30, cei doi bărbați împreună cu un alt tânăr, Costel Munteanu, de 25 de ani, se aflau la pescuit pe lacul Tașaul, în zona satului Piatra.
La un moment dat, barca confecționată din fibră de sticlă s-a spart și toți trei au căzut în apă. Un cioban care mergea cu oile pe marginea lacului Tașaul a auzit strigăte de ajutor. A fugit repede până acasă, a luat o barcă și a plecat cu ea în direcția lor. În fugă, a dat alarma în sat și alți câțiva pescari au ieșit cu bărcile pe apă în ajutorul celor aflați în pericol.
Oamenii au reușit să-l salveze pe Costel Munteanu, dar ceilalți doi au dispărut în apă.
Nimeni nu știe de ce au plecat cei trei tineri la pescuit, chiar în toiul nopții. Barca pe care o aveau era destul de șubredă, iar ei s-au aventurat într-un loc în care apa depășește șase metri.
În cursul zilei de sâmbătă, în urma căutărilor efectuate de lucrătorii ISU Dobrogea, cu sprijinul localnicilor, cadavrele celor doi tineri au fost recuperate din apele lacului Tașaul, din apropierea locului în care barca s-a scufundat. Niciunul dintre cadavre nu prezenta urme de violență, acestea fiind transportate la morga Cimitirului Central Constanța, în vederea efectuării necropsiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7278 secunde