Doina Pană - la DIICOT pentru a studia dosarul în care a reclamat că ar fi fost otrăvită cu mercur

166
Doina Pană - la DIICOT pentru a studia dosarul în care a reclamat că ar fi fost otrăvită cu mercur - doinapanademisieministrul1514992-1561982430.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană s-a prezentat luni la sediul DIICOT, pentru a studia dosarul deschis după ce a reclamat că ar fi fost otrăvită cu mercur.

Procurorii DIICOT au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și grup infracțional organizat, după ce Doina Pană a afirmat că a fost otrăvită cu mercur.

În luna mai, Doina Pană declara că a fost nevoită să renunțe la funcția de ministru, în ianuarie 2018, din motive de sănătate, după ce a descoperit că a fost otrăvită cu mercur.

"Eram ministru al Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Pe la sfârșitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și, cu toate astea, mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiză toxicologică. În 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele a reieșit intoxicație cu mercur în concentrație mare. Pentru că îmi depusesem demisia, dat fiind faptul că mă simțeam foarte rău, încă din 3 ianuarie, n-am putut pleca până în 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis, am depus plângere la poliție abia la începutul lunii februarie. N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seama, ministru în Guvernul României otrăvit", susținea Doina Pană, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4631 secunde