Doliu în SRI! Unul dintre cei mai cunoscuți generali a murit

1259
Doliu în SRI! Unul dintre cei mai cunoscuți generali a murit - doliu-1649854166.jpg
Este doliu în Serviciul Român de Informații, după ce unul dintre cei mai cunoscuți generali a murit.


Generalul-maior în rezervă Ion Ștefănuț s-a stins din viață marți, 12 aprilie.

Potrivit Realitatea.net tragicul anunț a fost făcut public de Serviciul Român de Informații pe pagina de Facebook.


„Rămân în urma sa succese pe care le cunosc doar puțini dintre colegi, precum și un spirit care este prezent astăzi în toți cei care formează corpul Brigăzii Antiteroriste.

General-maior Ion Ștefănuț era o personalitate puternică, un spirit acut, analitic și perfecționist, atât cu echipa, cât și cu propria persoană. Nu accepta jumătăți de raționament, frânturi de adevăr sau opinii în locul relatării acute. Domnul general era maestru în arta dialogului, negociator în cadrul unor situații complicate și analist realist al unor evenimente care au schimbat fața lumii. Domnia sa a fost un interlocutor de primă mână pentru servicii de informații din întreaga lume, câștigându-și deseori parteneri valoroși din rândul unor critici acerbi.


Pe de altă parte, Noni, așa cum era cunoscut de generația sa, era o persoană caldă, un monument de cultură, o personalitate enciclopedică și un om cu un grozav simț al umorului.

General-maior Ion Ștefănuț va continua să inspire generații întregi de tineri ofițeri ai Brigăzii Antiteroriste și ai SRI.

Condoleanțe familiei, Dumnezeu să îl odihnească în pace.”, a transmis SRI pe Facebook.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2352 secunde