Doliu în lumea teatrului! A murit actorul Mihai Perșa

950
Doliu în lumea teatrului! A murit actorul Mihai Perșa - deces-1644327612.jpg

Articole de la același autor

Este doliu în lumea teatrului românescu, după ce Mihai Perșa s-a stins din viață. Actorul suferea de o boală cumplită.


Potrivit Antena3.ro actorul avea 75 de ani.

De-a lungul timpului, mai mulți artiști au încercat să îl ajute pe Mihai Perșa să își plătească tratamentele costisitoare. Printre aceștia, Fuego și Lumința Anghel. 


„Mihai Perșa este actor! Așa-i place să se recomande atunci când ajunge la capitolul profesie. O meserie de aur care i-a adus fericiri și care l-a făcut să trăiască pe deplin. Comic, plin de umor, el are o carieră impresionantă, jucând mult timp la Naționalul bucureștean, având roluri în teatru și film, făcând mai bine de 30 de ani turnee internaționale. Între timp, viața a fost dură cu el și dincolo de problemele financiare, Mihai Perșa are cancer la gât.

Cumva, luminile din fața publicului au ajuns acum să-i frângă zâmbetul și să-l facă să râdă mai puțin. Aici a intervenit proiectul ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET, care a fost alături de el, sprijinindu-l financiar pentru continuarea tratamentului", scria Paul Surugiu în urmă cu ceva timp. 


Make Perșa, actorul care ridica sălile in picioare... un actor pensionar, care are mare nevoie de ajutorul nostru, cât de mic ar fi el, scria și Luminița Anghel. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8816 secunde