Doliu în politică. Un fost parlamentar PSD s-a stins din viață

602
Doliu în politică. Un fost parlamentar PSD s-a stins din viață - doliu-1637862206.jpg
Doliu în politică. Fostul parlamentar social-democrat Anton Miţaru s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de primarul de Râmnicu Vâlcea Mircia Gutău.


"Ne-a părăsit Anton Miţaru: un om drag, un administrator priceput al treburilor judeţului şi municipiului, un politician care a ştiut întotdeauna să negocieze pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru comunitatea locală.

L-am cunoscut în numeroase ipostaze – prieten, colaborator apropiat în Primăria municipiului, profesionist gata să preia şi să ducă la bun sfârşit orice sarcină i se încredinţa – şi cu atât mai greu îmi vine, în aceste momente dureroase, să admit că de astăzi, Anton Miţaru a ieşit din viaţă pentru a intra în istoria locală.

De numele său rămân legate o serie de realizări de excepţie în Râmnic şi în judeţ, care vor duce mai departe amintirea unui om dedicat celor din jur", a transmis Mircia Gutău.


 Potrivit Antena3.ro Anton Miţaru a fost parlamentar PSDR în perioada 2000-2004, iar pentru o scurtă perioadă de timp a fost și director Oltchim.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde