Dosar penal privind terenurile din comuna Nana

129
1
Dosar penal privind terenurile din comuna Nana - 16aprilieterenurinana-1397656559.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunțat demararea unor verificări privind dreptul de proprietate și arendarea unor terenuri, din comuna Nana, județul Călărași. 
Iată ce se precizează în comunicatul de presă transmis de procurori: "În urma sesizării transmise de Corpul de Control al primului ministru, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu reconstituirea dreptului de proprietate și arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, județul Călărași.
În cauză, procurorii au dispus, astăzi, 16 aprilie 2014, începerea urmăririi penale cu privire la faptele sesizate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conflict de interese, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale și fals în înscrisuri sub semnătură privată. În perioada următoare vor fi efectuate actele de urmărire penală necesare soluționării cauzei".
"Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au adăugat procurorii.


Comentează știrea

admirator
17 aprilie 2014
e bine ca se ancheteaza

cum s-au facut retrocedarile terenurilor de la Nana. Dar de ce abia acum? Nu trebuia sa se faca inca din anii 90? Sau de Nastase? Sau de Ponta, cand a venit la guvernare? Abia dupa ce terenul -devenit un singur trup de mosie in posesia unui singur proprietar... italian?!!!- a fost cumparat de Ioana se deschid anchete pentru ce a fost inainte de cumparare? Gura lumii spune ca mafia terenurilor agricole este profund nemultumita de faptul ca fiica prezidentului a indraznit sa cumpere cinstit un teren, cu 4500E/ha, cand ei (cu socrul premierului in frunte) exploateaza terenurile altora moca sau le cumpara pe 2 lei... Asa o fi? Dar de ce nu s-a pornit ancheta si asupra ,mamei premierului, care a luat -de la CEC- un credit personal de 2 milioane E? (Cand legea opreste creditele astea la maxim 700.000E.) Plus ca PSD-ul il voia (pe doi, lei normal) pentru ei... "Unde esti tu, Tepes Doamne......"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4248 secunde