Dosar repus pe rol în cazul tânărului din Chirnogeni acuzat că și-a violat sora

1427
Dosarul unui tânăr de 24 de ani care este judecat pentru că și-ar fi violat propria soră, de doar 10 ani, a fost repus pe rol de magistrații de la Tribunalul Constanța. Judecătorii vor să pună în discuție schimbarea încadrării juridice din viol în corupție sexuală.
Este vorba de Dumitru Botușan, din Chirnogeni, care, în luna martie 2009, și-ar fi violat propria soră. Se pare că tânărul fusese la discoteca din localitate însoțit de un grup de prieteni. Distracția a fost continuată acasă la Botușan, acesta profitând de faptul că părinții lui erau plecați de la domiciliu. Petrecăreții au ținut cheful până pe la ora 2 dimineața, după care toți s-au retras în cele cinci camere ale imobilului. Dumitru a intrat în dormitorul surorii sale, Nina F., de doar 10 ani.
Băiatul ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că și-a dezbrăcat sora și a violat-o. Speriată, fata ar fi început să țipe, însă nu a auzit-o nimeni.
Timp de trei zile, minora nu a spus la nimeni. Profesoara de limba franceză a fetei a sesizat însă comportamentul schimbat al Ninei. Cadrul didactic a reușit să o determine pe minoră să-i mărturisească drama prin care trecea. Eleva a povestit că a fost batjocorită de propriul frate, iar profesoara nu a stat pe gânduri și a anunțat polițiștii din localitate. Copila a fost supusă unui examen medico-legal, care a confirmat că a fost victima unui viol. Pe baza mărturiei fetei, dar și a expertizei medico-legale, tânărul a fost arestat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3459 secunde