Bătrânul care și-a violat nepoata, condamnat la 15 ani de închisoare

1804
Bătrânul care și-a violat nepoata, condamnat la 15 ani de închisoare - 7e011e022b32135845aea1465279c496.jpg
Magistrații de la Judecătoria Mangalia au dispus condamnarea la pedeapsa de 15 ani de închisoare a lui Vasile Corbu, bătrânul din localitatea Chirnogeni acuzat că și-a abuzat sexual, în mai multe rânduri, nepoata, de doar 15 ani. Minora a rămas însărcinată, iar copilul conceput în urma incestului a fost adus pe lume în luna octombrie. Așa cum precizase inițial, fata a decis să lase copilul la orfelinat. Fetița se află acum în grija unui asistent maternal, iar de Sf. Andrei ea a fost botezată de către o farmacistă, la Cumpăna.

Decizia magistraților de la Mangalia a fost atacată cu apel, care a fost judecat de magistrații de la Tribunalul Constanța. Ei au hotărât ca decizia să rămână aceeași. Sentința mai poate fi atacată, însă, cu recurs la Curtea de Apel Constanța.
Vasile Corbu, de 66 de ani, din localitatea Chirnogeni, a ajuns în arestul Poliției sub acuzațiile de viol și incest. Alina Alexandra S., de 15 ani, elevă în clasa a VIII-a la școala din localitatea Chirnogeni, a dezvăluit drama pe care o trăia de doi ani abia după ce diriginta clasei a dus-o la un control de rutină la dispensarul din comună.
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că fata era violată de bunicul ei, de la vârsta de 13 ani. Oamenii legii susțin că Vasile Corbu, de 66 de ani, profita de nepoata lui ori de câte ori avea chef de sex și probabil ar fi chinuit-o mult mai mult dacă aceasta nu ar fi rămas însărcinată, iar diriginta clasei nu ar fi anunțat polițiștii.
Alina a fost crescută de la vârsta de trei luni de bunicii din partea mamei. Tatăl său a murit când a împlinit o lună, iar mama ei stă mai mult prin spitale deoarece are TBC.
Bunica ei, Ana Corbu, spune că nu a știut ce i se întâmplă nepoatei. Ea a povestit că l-a văzut pe soțul ei de mai multe ori când o bătea pe Alina, însă spune că întotdeauna a crezut că fata este pedepsită pentru că ar fi greșit cu ceva. "Nu știam că este bătută ca să se culce cu el, deși a fost un curvar toată viața. Tot timpul era cu ochii după femei, dar să-și bată joc de copilul ăsta nu l-am crezut niciodată în stare" a spus femeia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Chirnogeni, comuna violurilor incestuoase
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde