Minora din Chirnogeni, gravidă cu bunicul, cere ajutorul medicilor

1799
Minora din Chirnogeni, gravidă cu bunicul, cere ajutorul medicilor - 09c57ba013d3f30c2c796d7605abc7b8.jpg
Minora din localitatea constănțeană Chirnogeni care a rămas gravidă cu bunicul său, după ce a fost violată de acesta, așteaptă cu nerăbdare să nască.
"Mai am cam două săptămâni și de-abia aștept să scap. Vreau să mă duc la liceu, la Cobadin" spune Alina S., care zilele trecute a împlinit 16 ani.
Fata spune că se simte bine și este nerăbdătoare să se întoarcă la vechea siluetă. Cât despre fetița pe care o va naște nici nu vrea să audă. Alina spune că o va abandona în spital imediat după ce va naște.
"Să o ia cine vrea. Am stat și m-am gândit mult, dar mie nu îmi trebuie copilul făcut cu bunicul. Dacă era cu altcineva l-aș fi păstrat și l-aș fi crescut cu drag chiar și singură", adaugă minora. De aceeași părere este și bunica ei, Ana Corbu, care susține că nu ar suporta să vadă rodul unui incest în casa ei.
La rândul lui, bunicul fetei, Vasile Corbu, de 66 de ani, care este arestat, a susținut în fața instanței de judecată că el este impotent, iar copilul nu este al lui. Cu toate acestea, în urma testelor ADN a reieșit că bunicul minte, iar fetița care urmează să se nască este fiica lui.
Vasile Corbu a ajuns în arest, în urmă cu cinci luni, după ce nepoata lui i-a povestit dirigintei că este violată, de mai mult timp, de cel care a crescut-o. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul a profitat de nepoata lui, pe care o viola, iar ulterior o amenința că o omoară dacă spune cuiva ce se întâmplă între ei doi. De frică, fata a tăcut însă, la un moment dat, nu a mai răbdat și a povestit totul dirigintei, care a anunțat polițiștii din Chirnogeni.
În urma controlului de la Medicină Legală s-a descoperit că minora era gravidă în patru luni, astfel că o întrerupere de sarcină nu a mai fost posibilă.
La momentul respectiv, cei de la Protecția Copilului au luat în evidență cazul Alinei și au consiliat-o psihologic, astfel ca adolescenta să treacă mai ușor peste traumă.
Totuși, de aproximativ o lună de zile, cei de la Protecția Copilului nu au mai dat niciun semn de viață, iar fata se teme pentru momentul nașterii.
"I-am rugat să mă ajute să mă internez mai devreme, dar au spus că nu sunt locuri la spital. De atunci, tot stau cu frică. Mă tem să nu mă ia durerile nașterii noaptea, iar până ajung la spital să mi se întâmple ceva rău. Poate mă ajută cineva și totuși se găsește vreun loc pe la spital", a mai spus, cu lacrimi în ochi, Alina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1817 secunde