Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța. Cum au fost surprinși de polițiști

184
Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța. Cum au fost surprinși de polițiști - politia115233660391539771615-1551428133.jpg
 La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Săcele, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Cabanei din Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Eduard Caudella din muncipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, iar la un moment dat a fost implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate, care a condus un autoturism pe strada Cismeluței din localitatea Ostrov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în aparatul etilotest fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4481 secunde