Prinsă cu alcoolemie record la volan. Femeia nici nu avea permis!

350
Prinsă cu alcoolemie record la volan. Femeia nici nu avea permis! - politia-1549972867.jpg
Un adevărat pericol pentru șoferi și pietoni au descoperit polițiștii ieșeni. Ei au oprit o șoferiță, iar când au testat-o cu etilotestul au descoperit o alcoolemie șocantă: 1.82 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, nu are nici permis auto.


Polițiștii ieșeni au emis ieri un mandat de reținere de 24 de ore pe numele femeii, iar în această dimineață au dus-o la audieri la parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. De aici va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.


Aceste fapte par să fie ceva obișnuit în familia ei. În urmă cu două săptămâni, fiul ei a condus aceeași mașină, tot fără permis și tot după ce consumase alcool. Acesta, însă, a avut  2,83 miligrame de alcool pur la litru în sânge și este arestat preventiv.


Femeia de 50 de ani a fost prinsă sâmbătă în trafic de către polițiștii din Miroslava. Când i-au cerut actele la control au aflat că nu avea permis, iar pentru că mirosea puternic a alcool au pus-o să suflet în fiolă. Rezultatul: 1.82 mg/l alcool pur în aer expirat.


A fost dusă la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar analizele au scos la iveală o alcoolemie record pentru o femeie aflată la volanul unei mașini. Avea 4.67 mg/litru alcool pur în sânge, respectiv 4,55 mg/litru alcool pur în sânge la a doua testare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4846 secunde