Dosare penale pentru șoferii indisciplinați și iresponsabili

167

Articole de la același autor

Tot timpul sunt depistați în trafic șoferi cu acte expirate sau fără permis și șoferi aflați în stare de ebrietate. Săptămâna aceasta, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Poarta Albă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cernavodă, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule. La rândul lor, polițiștii din Mangalia au depistat un bărbat, de 49 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza stațiunii Neptun, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că pasagerul din dreapta este proprietarul autoturismului în cauză și i-ar fi încredințat cu bună știință conducătorului auto vehiculul neînmatriculat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal. La Topraisar, în schimb, o tânără în vârstă de 19 ani a fost surprinsă la volan fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și la fel s-a întâmplat și la Cogealac. Aici, oamenii legii au depistat un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Râmnicu de Jos, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere. Pentru toți acești șoferi inconștienți au fost întocmite dosare penale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.471 secunde