Dosare penale pentru transport ilegal de pește

191
Dosare penale pentru transport ilegal de pește - braconajpiscicol-1348486822.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, în urma cărora au identificat trei bărbați care transportau în două mașini aproape 170 de kilograme de pește, fără documente justificative.

În week-end-ul care a trecut, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina au verificat pe comunicația Tudor Vladimirescu - Chilia Veche un Peugeot în care se aflau doi bărbați, de 33 și respectiv 44 de ani, din Buzău. În autoturism au fost găsite 100 kilograme de pește pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de proveniență și transport.

De asemenea, polițiștii de frontieră din Isaccea au identificat în localitatea Niculițel un bărbat de 66 de ani, din Tulcea, care transporta cu un Opel Asta 68 kilograme de pește. Cantitatea de pește, evaluată la aproximativ 186 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de transport a peștelui fără a poseda documente legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7146 secunde