Dosarul conflictului de la "Crush", cu polițiști, judecători și procurori, preluat de Parchetul Curții de Apel

465
Dosarul conflictului de la "Crush" a fost preluat de procu-rorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, dată fiind implicarea, chiar și în calitatea de martori, a unor procurori și judecători constănțeni. Prin urmare, cercetările vor fi continuate de Parchetul cu cel mai înalt rang de la Constanța, urmând a fi stabilite toate aspectele care au condus la producerea incidentului.
Amintim că în dimineața zilei de 22 mai, pe la ora 5, în Clubul Crush, din Mamaia, a avut loc un conflict în urma căruia polițistul Cătălin Croitoru, de la Secția 2, ar fi fost lovit de mai multe persoane. La incident au fost de față mai mulți prieteni ai polițistului, respectiv judecătoarele Ruxandra Grecu, Cristina Grecu, Lavi-nia Mihaela Cîrciumaru și Iulia Taloș, de la Judecătoria Constanța, și procurorul Cătă-lin Nicolae Magdalena.
În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au dispus reținerea a trei tineri, indicați de martori ca fiind autorii faptei. Luni, 24 mai, Judecătoria Constanța a dispus arestarea lui Iani Jaca, de 25 de ani, din Constanța, Răzvan Ștefan Moroianu, de 23 de ani, din Valu lui Traian, și Constantin Claudiu Coman, de 25 de ani, din Constanța, pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
După doar câteva zile, la Tribunalul Constanța, s-a judecat recursul declarat de cei trei. Din cauza mai multor probleme semnalate de avocați, dar și a probelor care, se pare, nu arătau în mod clar implicarea în comiterea faptelor a celor trei tineri, magistrații de la Tribunal au decis punerea lor în libertate, fără a dispune măcar vreo măsură preventivă mai ușoară împotriva lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la restaurantul Cafe Cafe
Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Nazarcea
Pagina a fost generata in 1.6106 secunde