Hoții au dat atacul la Forte Systems

1464
Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a lui Cristian Ștefan Topițer, de 25 de ani, din Hunedoara, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus, în cursul zilei de ieri, arestarea sa pentru o perioadă de 29 de zile.
Procurorii spun că, în noaptea de 28 spre 29 mai, Topițer a spart geamul ușii de acces în societatea Forte Systems, din Tomis 3, de unde a sustras cinci laptop-uri, mai multe componente de calculator și un videoproiector, toate în valoare de 22.000 de lei.
Individul nu s-a oprit aici. În noaptea de 30 spre 31 mai, procedând identic, a intrat în aceeași societate, numai că de data aceasta a fost prins în flagrant de polițiști.
Topițer a recunoscut comiterea faptelor și a declarat că, între timp, a apucat să vândă toate bunurile furate contra sumei de 1.000 de lei, deși ele valorau peste 20.000 de lei.
Anchetatorii spun că Topițer nu are vreo ocupație, ei bănuind că tânărul a venit la Constanța, pe perioada verii, special pentru a comite fărădelegi. Din păcate, "sezonul" nu a debutat tocmai bine pentru el, pentru că este nevoit să stea după gratii cel puțin 29 de zile de acum încolo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la restaurantul Cafe Cafe
Pagina a fost generata in 0.4141 secunde