Jaful de la casa de pariuri din Piața Griviței, înscenat de casieră

2426
Jaful de la casa de pariuri din Piața Griviței, înscenat de casieră - 41b1436d082d03c3f0bd834b2efdcfe4.jpg
Angajata unei case de pariuri din Constanța a înscenat un jaf la locul de muncă, anunțând polițiștii că a fost atacată de trei bărbați, deoarece nu putea justifica lipsa banilor din gestiune.
În cursul zilei de luni, în jurul orei 19,50, polițiștii Secției 3 au fost sesizați telefonic prin Serviciul de Urgență 112, că o casă de pariuri, din Piața Griviței, a fost "vizitată" de tâlhari.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au aflat de la casiera Anca Georgiana Toma, de 19 ani, că trei indivizi necunoscuți au intrat în incinta societății și, sub amenințarea cuțitului, i-au luat suma de 550 de lei, bani proveniți din încasări.
Ea le-a mai spus polițiștilor că tâlharii au fugit, moment în care a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.
Criminaliștii au efectuat cercetarea la fața locului, au audiat mai mulți angajați ai societății și au desfășurat investigații și verificări în zona de comitere a faptei. De asemenea, au fost constituite echipe operative care să acționeze în vederea identificării autorilor.
Vineri s-a descoperit că totul a fost o minciună. În momentul în care polițiștii i-au spus casierei că va fi testată cu detectorul de minciuni, ea a cedat și a spus adevărul.
Anca Georgiana Toma a recunoscut înscenarea și a spus că a procedat în acest fel deoarece nu avea cum să justifice lipsa banilor din gestiune.
Drept urmare, tânăra urmează să fie sancționată pentru falsa alarmare a polițiștilor prin solicitarea intervenției acestora la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Comentarii : Gone in 30 seconds
Pagina a fost generata in 0.6388 secunde