Jaf la o benzinărie din Constanța

1437
Jaf la o benzinărie din Constanța - 29fbeda12fc84baaab209699439aba09.jpg
Duminică seară, un individ rămas încă necunoscut a reușit să jefuiască o benzinărie din municipiul Constanța și să se facă nevăzut.
Evenimentul s-a produs la stația PECO Star 2000 de pe b-dul Aurel Vlaicu, care este prevăzută cu sistem de supraveghere video, însă taman la ora aceea camerele de luat vederi nu funcționau.
Potrivit polițiștilor, șeful de tură al benzinăriei, Doru Augustin Chiper, de 41 de ani, din Tulcea, a primit duminică, în jurul orei 19, de la casieri, toți banii proveniți din vânzări în acea zi. După ce a luat suma de bani, bărbatul a intrat într-o încăpere anexă a benzinăriei undeva avea treabă. Numai că la scurt timp, în cameră a pătruns un necunoscut care l-a întrebat ceva despre un produs aflat pe raft. Nici nu a apucat să-și întoarcă privirea, că șeful de tură a fost lovit cu pumnii în cap și deposedat de întreaga sumă de bani provenită din încasări, aproximativ 8.800 de lei. Atacatorul a fugit imediat fără a-l vedea cineva.
Polițiștii spun că fac în continuare cercetări pentru stabilirea identității agresorului pe baza semnalmentelor oferite de victimă. Chiar și așa, angajatul benzinăriei susține că doar în proporție de 30% l-ar putea recunoaște pe atacator, motivând că nu a avut timp să îl vadă prea bine.
Stația PECO este prevăzută cu sistem de supraveghere video, însă, în momentul jafului, camerele de luat vederi nu funcționau.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Comentarii : Gone in 30 seconds
Pagina a fost generata in 0.6441 secunde