Jaf armat la o casă de amanet din centrul Constanței (galerie foto)

1288
Jaf armat la o casă de amanet din centrul Constanței (galerie foto) - 4518ed0eb6347f371843e3b45f8d2759.jpg
Doi bărbați au jefuit, ieri, la ora prânzului, o casă de amanet din centrul Constanței. Până la sosirea polițiștilor, hoții au reușit să fugă cu 11.000 de lei și mai multe bijuterii. Oamenii legii spun însă că sunt pe urma infractorilor, având deja un cerc de suspecți.
Ieri, în jurul orei 12.40, doi bărbați, cu fețele acoperite, au dat buzna într-o casă de amanet din centrul Constanței, amplasată pe str. Mihai Viteazu, nr. 68. Înarmați cu pistoale, după cum a relatat polițiștilor vânzătoarea, cei doi au încercat să intre în spatele ghișeului forțând ușa. În acel moment, vânzătoarea s-a speriat și a fugit într-un birou alăturat, fără a acționa butonul de panică. Hoții au pătruns imediat în spatele ghișeului, de unde au luat dintr-un sertar suma de 11.000 de lei și mai multe bijuterii, a căror valoare nu a fost încă stabilită. În maximum un minut, cei doi indivizi s-au făcut nevăzuți, fiind preluați, cel mai probabil, de o mașină care îi aștepta în apropiere.
Colega vânzătoarei, care se afla în biroul alăturat, a anunțat poliția, un echipaj care se afla în apropiere ajungând la locul faptei în doar trei minute. Era prea târziu însă pentru a-i prinde în acțiune pe hoți.
Însă, polițiștii constănțeni spun că au suficiente probe pentru a-i descoperi pe făptași, imaginile captate de pe camerele de luat vederi amplasate în incinta casei de amanet fiind destul de concludente.
Deja a fost creat un cerc de suspecți și s-au organizat mai multe filtre în întreg județul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Comentarii : Gone in 30 seconds
Pagina a fost generata in 0.2269 secunde