Tâlharii care au dat lovitura la casa de pariuri din Mangalia sunt încă liberi

1323
Tâlharii care au dat lovitura la casa de pariuri din Mangalia sunt încă liberi - 466a6060224a220a590189b3efd47a8d.jpg

Articole de la același autor

Ancheta privind atacul de la casa de pariuri "Stanleybet" din Mangalia bate pasul pe loc. Polițiștii au mai multe indicii care îi fac să creadă că cei care au dat atacul, marți seara, la casa de pariuri din Mangalia sunt aceiași care au dat lovitura și anul trecut la aceeași unitate. Mai mult, anchetatorii au anumite suspiciuni cu privire la doi bărbați din localitate care s-ar face vinovați de tâlhăriile respective, însă spun că nu dețin suficiente probe. În acest sens, ei au audiat mai mulți martori și au vizionat și imaginile înregistrate de camera de supraveghere, care nu sunt tocmai concludente.
Marți seara, două persoane necunoscute au pătruns în incinta agenției de pariuri din Mangalia, având fețele acoperite cu cagule. Oamenii legii susțin că unul din ei s-a postat în fața ghișeului în care se afla casierul, îndreptând spre acesta un pistol de culoare argintie și cerându-i să le dea banii. În acest timp, cea de a doua persoană mascată a intrat în ghișeu și a luat dintr-un sertar aproximativ 7.000 de lei. Conform polițiștilor, este posibil ca pistolul să fi fost de jucărie. Agenția de pariuri este monitorizată de o firmă de pază și supravegheată cu două camere video și buton de panică. Din cauza sperieturii, casierul a apăsat butonul de panică abia după plecarea hoților, iar în câteva minute, în zonă au ajuns mai mulți agenți de pază și polițiști, însă tâlharii se făcuseră nevăzuți. Oamenii legii susțin că au deja un cerc de suspecți. Ei vor analiza și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din agenție.
Această casă de pariuri a mai fost jefuită în urmă cu un an. Atunci, hoții au tăiat cablul care făcea legătura între sistemul de alarmă și firma de pază și protecție care asigura paza casei de pariuri, au umplut cu spumă izolatoare goarna soneriei, după care au intrat în incintă și au desfăcut cu o rangă casa de bani de unde au luat 10.000 de lei, bani proveniți din încasări.
În altă ordine de idei, aceeași casă de pariuri a fost sancționată de polițiștii constănțeni cu câteva luni în urmă, după ce au fost depistate unele nereguli în ceea ce privește asigurarea pazei și a transportului valorilor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Radu Croitoru, verificările au avut loc în perioada octombrie - decembrie 2009 și s-au soldat cu o amendă contravențională de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Principala problemă descoperită a fost neasigurarea corespunzătoare a sumelor de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3565 secunde