Dosarul Transferurilor. Veste proastă pentru judecătoarea Geanina Terceanu

197
Dosarul Transferurilor. Veste proastă pentru judecătoarea Geanina Terceanu - 646x404-1455092083.jpg

Articole recomandate

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București a fost suspendată din funcție ca urmare a trimiterii în judecată de către DNA pentru luare de mită în schimbul pronunțării unei soluții favorabile în dosarul transferurilor din fotbal.


Săptămâna trecută, DNA a anunțat că judecătoarea Geanina Terceanu, aflată în arest la domiciliu, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în legătură cu pronunțarea unei soluții favorabile în dosarul transferurilor din fotbal.

În dosar, au fost trimiși în judecată și foștii impresari Ioan și Victor Becali, precum și Cristian Borcea, fost președinte executiv al Clubului de fotbal "Dinamo", pentru dare de mită, toți aflați în executarea unei pedepse cu închisoarea.

De asemenea, au fost deferiți justiției doi avocați — George-Antonie Iorgovan și Daniel-Costel Petre — pentru mărturie mincinoasă.

DNA preciza, într-un comunicat de presă, că, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul București, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbaliști, în care frații Becali și Cristian Borcea, alături de alți inculpați, fuseseră trimiși în judecată pentru înșelăciune și evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, magistratul a pronunțat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare față de toți inculpații, în temeiul dispozițiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 ('fapta nu există').


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, din nou la spital
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, de urgență la spital
Pagina a fost generata in 0.9959 secunde