Două bulgăroaice au intrat fraudulos în România pe la malul Mării Negre

432
Polițiștii de frontieră au depistat două tinere din Bulgaria care au intrat ilegal în România, deoarece una dintre ele avea interdicție de a-și părăsi țara.
În cursul zilei de duminică, în jurul orei 13,15, oamenii legii au văzut pe plaja din Vama Veche două femei care mergeau pe malul mării, dinspre Bulgaria, spre țara noastră.
Polițiștii de frontieră le-au legitimat și au stabilit că se numesc Irina Sakolava, în vârstă de 34 de ani, și Rayna Malkova, de 35 de ani.
Deoarece oamenii legii au avut suspiciuni cu privire la modul în care au intrat în România, ei au extins verificările.
Pe cale de consecință, s-a stabilit că, duminică, cele două femei au încercat să intre legal în România, prin PTF Vama Veche, călătorind într-un autoturism condus de un cetățean bulgar. La control s-a constatat că Irina Sakolava nu putea să părăsească Bulgaria deoarece pe numele ei exista interdicție în acest sens, impusă de autoritățile bulgare.
Cei trei s-au întors în Bulgaria, unde cele două femei au coborât pe plajă și au intrat ilegal în România, pe la malul Mării Negre, șoferul bulgar rămânând în localitate.
Cele două tinere s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8545 secunde