Bănuit că a furat o mașină din localitate Remus Opreanu, reținut de polițiști

286
Duminică dimineața, pe la ora 3,30, polițiștii din Medgidia au fost sesizați de către Vanghelie T., din localitatea Remus Opreanu, despre faptul că autoturismul său, marca Dacia 1310, ce se afla parcat pe strada din fața locuinței sale, a fost furat.
La scurt timp de la momentul sesizării, în jurul orei 9, în urma activităților de căutare, polițiștii au reușit depistarea autoturismului, ce fusese abandonat la marginea localității Remus Opreanu. În timpul cercetărilor ce s-au efectuat la fața locului, polițiștii au găsit în interiorul mașinii și un telefon mobil ce nu aparținea proprietarului auto-turismului.
În urma investigațiilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că telefonul mobil aparține celui care este suspect de furtul mașinii - Cristian M., de 22 de ani, din Remus Opreanu, care se sustrăgea cercetărilor.
Ieri, suspectul a fost depistat de către polițiștii din Medgidia, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8396 secunde