Le-ați văzut?

Două familii sunt disperate după ce odraslele le-au dispărut

802

Articole de la același autor

Sărbătorile de Sf. Maria au fost un bun prilej pentru fetele îndrăgostite să fugă în brațele iubiților pentru câteva zile de distracție. Familiile, firește, au intrat în panică și au anunțat la Poliție că odraslele le-au dispărut ba din casa bunicilor, ba din hotelul în care veniseră cu familia la mare.

Așa se face că polițiștii din Eforie au fost sesizați, la data de 13 august, de o femeie din București, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 12 august, fiica sa, Gabriela Florentina Georgescu, de 16 ani, a plecat de la unitatea de cazare, unde se afla împreună cu familia, și nu s-a mai întors.
Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.70 m, constituție atletică, păr șaten drept lung de cu-loare neagră, față ovală, fără semne particulare.
La data dispariției, ea era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare albastră și un tricou cu mânecă scurtă de culoare gri.
Din investigațiile efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că minora ar fi afirmat că merge să se întâlnească cu prietenul ei, în municipiul Constanța. Persoana în cauză a mai fost în Eforie Nord împreună cu familia în cursul lunii iunie 2011, plecând, de asemenea, din locul de cazare. Totodată, polițiștii spun că minora a mai plecat în repetate rânduri și de la domiciliul din București.

O altă dispariție "misterioasă" a avut loc în data de 15 august, la Nicolae Bălcescu.
Polițiștii din localitatea amintită au fost sesizați de către un bărbat din Constanța cu privire la faptul că, în cursul zilei respective, fiica sa, Alexandra Andrada Rotariu, de 14 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor și nu s-a mai întors.
Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.60 m, greutate 45 - 50 kg, păr lung șaten, ochi verzi-căprui.
La data dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou inscrip-ționat cu litere albastre, pantaloni scurți tip blue-jeans și era încălțată cu sandale din plastic de culoare maro.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu cele două fete dispărute sunt rugați să contacteze Poliția Stațiunii Eforie, respectiv Postul de Poliție Nicolae Bălcescu, sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364 int. 20.005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5505 secunde