Două femei afgane, descoperite la graniță, ascunse în geamantane

138
Două femei afgane, descoperite la graniță, ascunse în geamantane - 174993700-1481367746.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit, într-un compartiment gol al trenului care mergea spre Viena, două geamantane voluminoase în care erau ascunse două femei de origine afgană, care încercau astfel să iasă ilegal din țară. Și polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit, azi dimineață, în trenul internațional care circula pe relația Jibou-Debrecen, un bărbat din Irak ce intenționa să iasă ilegal din România, ascuns sub banchetă.

Azi noapte, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de ieșire din țară, în trenul Inter Regio care circulă pe relația București Nord-Viena, polițiștii de frontieră au observat două valize voluminoase, într-un compartiment gol.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt din Afganistan, cu vârste de 25 și 59 de ani, informează Poliția Română.

Fiind extinse verificările, în alt compartiment a fost identificat un bărbat de origine afgană care este bănuit că le-a ajutat pe cele două femei să se ascundă în valize, pentru a iesi ilegal din România.

În cauză polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la săvârțirea acestei infractiuni, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5308 secunde