Două femei din Cuba și un bărbat din Germania, prinși după ce au trecut granița ilegal

203
Două femei din Cuba și un bărbat din Germania, prinși după ce au trecut granița ilegal - xgardacubanezi-1639572831.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat două persoane din Cuba şi un cetățean german care au trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România, deoarece persoanele cubaneze nu se aflau în posesia unor vize valabile.

Marți, 14 decembrie, pe timpul derulării misiunilor specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au identificat pe raza localității Ostrov, două persoane de sex feminin și un bărbat, cetăţeni străini.

Întrucât nu își justificau prezența în zonă, în urma legitimării a fost stabilită identitatea acestora, rezultând că persoanele de sex feminin au cetățenie cubaneză, iar bărbatul este cetățean german. Existând suspiciuni cu privire la modalitatea în care aceștia au intrat în România, cei în cauză au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, s-a stabilit că cei trei au trecut ilegal frontiera de stat din Bulgaria în România, deoarece persoanele cu cetățenie cubaneză nu deţineau viză valabilă și, conform declaraţiilor, intenționau să ajungă în municipiul București, împreună cu cetăţeanul german.

În continuare polițiștii de frontieră desfăşoară activități de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6433 secunde