Două mașini de lux furate din străinătate, descoperite de polițiștii de frontieră din Constanța

543
Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat, în trafic, două autoturisme de lux, în valoare de aproximativ 35.000 de euro, care figurau ca furate din străinătate.
În primul caz este vorba despre un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia. Mașina era condusă de Iulian Brișcu, de 50 de ani, care a spus că nu știe nimic despre proveniența autoturismului. Oamenii legii i-au adus la cunoștință că mașina a fost furată din Italia încă din anul 2004, iar valoarea sa este de aproximativ 15.000 de euro.
În cel de-al doilea caz este vorba despre un autoturism marca Renault Megan, fabricat în 2007. Mașina era înmatriculată în Bulgaria și era condusă de Alexandru Crișan, de 28 de ani și figura ca fiind furată din  Franța în cursul acestui an. Valoarea autoturismului este de aproximativ 20.000 de euro.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța, comisar șef Adrian Titus Burcea, autoturismele respective au fost indisponibilizate la sediul IJPF Constanța. Totodată, celor doi conducători auto le-au fost întocmite lucrări penale pentru complicitate la furt.
Pe de altă parte, polițiștii de frontieră au mai descoperit, în trafic, un BMW condus de Cristian Stancu, de 40 de ani.
În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul figura ca radiat din Austria în decursul anului 2008, iar numerele de înmatriculare utilizate la mașină sunt semnalate ca furate din Austria.
Stancu s-a ales cu dosar penal pentru punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unei mașini cu număr fals de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7807 secunde