Concurs Două persoane date dispărute, identificate de polițiști

335

Articole de la același autor

O elevă din Năvodari și un om de afaceri care fuseseră dați dispăruți de familiile lor, după ce nu au mai dat niciun semn de viață, au fost identificați de polițiști. Eleva Nicoleta Cojocaru, în vârstă de 15 ani, plecase la data de 10 ianuarie spre școală și timp de trei săptămâni nu s-a mai știut nimic despre ea. Părinții au anunțat polițiștii, iar în urmă cu o zi, fata a fost găsită. Ea nu a vrut să dea explicații unde și-a petrecut timpul, însă a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.
Cel de-al doilea caz soluționat este al bărbatului care plecase spre Portul Bucovar din Republica Serbia, dar care nu ajunsese la destinație.
Și în acest caz, oamenii legii au dezlegat enigma, după ce soția acestuia a venit la Poliție și a spus că a reușit să ia legătura cu bărbatul ei. Potrivit anchetatorilor, Costel Lungu, de 53 de ani, din Constanța plecase cu autoturismul personal spre Serbia, însă din cauza vremii nefavorabile a rămas înzăpezit în apropiere de Craiova și nu a avut posibilitatea de a lua legătura cu familia care deja intrase în panică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4997 secunde