Două prostituate au acumulat amenzi de peste un miliard de lei vechi fiecare

5480
Două prostituate au acumulat amenzi de peste un miliard de lei vechi fiecare - 4e110d30a032a48c5d477667d799deaf.jpg
Opt tinere au fost prinse, ieri, de polițiștii din Tuzla, în apropiere de liziera din localitate, în timp ce atrăgeau bărbați dornici să întrețină acte sexuale în schimbul unor sume de bani.
Lăcrămioara Țepeluș, de 18 ani, din Galați, Mariana Bălan, de 25 de ani, din Vrancea, Gabriela Naparu, de 32 de ani, din Vrancea, Ancuța Mocanu, de 21 de ani, din Vrancea, Mihaela Maxim, de 17 ani, din Agigea, Liliana Rău, de 29 de ani, din Călărași, Mirela Grădinaru, de 19 ani, din București, și Rădița Plăcintaru, de 28 de ani, din Constanța, au ieșit, ieri, la "produs" pe DN 39, în apropiere de liziera din Tuzla.
Îmbrăcate sumar, fetițele s-au așezat de-o parte și de alta a șoselei, așteptând ca bărbații dornici de sex ieftin să oprească mașinile.
Exact când le era lumea mai dragă, lângă ele a oprit duba Poliției din Tuzla care le-a transportat la sediul unității.
Obișnuite deja cu oamenii legii care le tot adună de pe străzi, fetele s-au făcut comode, și-au aprins câte o țigară și au început să dea declarații.
Cele venite din alte orașe ale țării au declarat că au venit la malul mării cu gândul de a face profit deși știu că este criză financiară.
Ele au spus că și-au găsit câte o gazdă la care stau cu chirie, însă sunt optimiste că vor scoate cheltuiala și vor ieși chiar în câștig, deoarece mai peste tot există fraieri care nu pot rezista tentației atunci când le văd pe traseu.
Mai mult, fetițele au precizat că din cauza crizei financiare nici măcar nu au mărit tarifele, un sex oral costând 20 de lei.
După ce au dat declarațiile cuvenite, oamenii legii le-au luat amprentele și le-au fotografiat, astfel fiind înregistrate și în evidența Poliției din Tuzla.
Potrivit adjunctului șefului de Post, agentul Daniel Georgescu, cele opt tinere au primit fiecare câte o amendă în valoare de 500 de lei, după care au fost lăsate să plece de la sediul Poliției.
El a precizat că astfel de sancțiuni nu le mai sperie, două dintre ele având de plătit, până acum, amenzi în valoare de un miliard de lei vechi.
În aceste condiții, deoarece legea este destul de permisivă cu privire la prostituție, iar oamenii legii nu-și pot depăși atribuțiile, este posibil ca cele opt fetițe să fie văzute astăzi, din nou, pe stradă în așteptarea clienților. Cel mai probabil, ele își vor schimba locul, dar năravul ba!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4518 secunde