Două scutere furate din Italia, găsite de polițiștii de frontieră

388
Două scutere furate din Italia, găsite de polițiștii de frontieră - 28augustscuterefurategarda1-1346147457.jpg
Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești au depistat pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, doi bărbați care conduceau fiecare câte un motociclu, ambele figurând ca fiind furate din Italia.

Ieri, în jurul orei 12.00, pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești au oprit în trafic pentru control, pe DN 26, pe raza localității de frontieră Vlădești, un motociclu marca Honda, model X8R, fără numere de înmatriculare, condus de Marian O., în vârstă de 38 ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au stabilit că scuterul figura ca fiind furat. Motociclul în valoare de 1.700 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, în vederea continuării cercetărilor.

Câteva minute mai târziu, același echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești a oprit în trafic pentru control, tot pe raza localității de frontieră Vlădești, un motociclu marca Peugeot, condus de Nicolae M., în vârstă de 18 ani.

Efectuând verificările specifice polițiștii de frontieră au constatat că și acest motociclul figurează ca fiind declarat furat, ca urmare a sesizărilor făcute de autoritățile italiene. Și în acest caz, motociclul, în valoare de 1.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde