DRAMATIC / Constănțean mort în atentatul de la Kabul

1115
1
DRAMATIC / Constănțean mort în atentatul de la Kabul - afganistan1372774277-1372835111.jpg

Articole de la același autor

Doliu la Constanța. Un fost jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și-a pierdut viața în tragicul atentat cu o mașină capcană, ce a avut loc, ieri dimineață, la "Camp Pinnacle", Kabul, Afganistan.

Paul Cristian Boulean avea 43 de ani, era căsătorit și avea un băiat de 20 de ani, student la Universitatea Maritimă Constanța. Apropiații spun că bărbatul era jovial, colegial și se implica mereu în tot felul de activități. Paul Cristian Boulean a fost jandarm la Cernavodă până în 2004, când s-a angajat la firma Dyncorp International, o firmă internațională ce asigură în Afganistan servicii de securitate, de logistică, dar și de instruire pentru forțele afgane. 


"Într-o zi mi-a adus o plachetă..."

Șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, colonel dr. Costică Cojoc, și-l amintește pe Paul Cristian Boulean de pe vremea când activa în cadrul Inspectoratului.

"A fost jandarm până în 2004, l-am avut subordonat la Cernavodă. Era un băiat plin de viață, serios, colegial, care se implica în activități, care genera o stare de bine colegilor. Prima dată a plecat în Irak, tot la o firmă ce se ocupa cu paza și protecția obiectivelor și a persoanelor. Apoi a plecat în Afganistan. A mai trecut pe la mine, pentru că fratele lui este ofițer la noi, așa că am ținut legătura. Ba chiar țin minte că într-o zi mi-a adus o plachetă cu drapelele tuturor țărilor implicate în menținerea păcii în Afganistan. Avea un bun simț extraordinar, era foarte bine angrenat în sistemul militar. Spunea că e foarte periculos în Afganistan. Ne pare foarte rău", a declarat, pentru "Cuget Liber", col. Costică Cojoc.

"Tată, te voi iubi pentru totdeauna…"

Fiul lui Paul Cristian Boulean, Robert, a postat pe pagina de Facebook a tatălui său, ieri, modul în care a fost infor-mat despre moartea acestuia.

"Sunt fiul lui, este bine tata? În urma atentatului, am primit niște vești proaste referitoare la el. A venit cineva de la pașapoar-te și ne-a spus că a primit fax de la ambasadă, cum că tata ar fi decedat. Ajutați-mă vă rog să aflu dacă tata mai este în viață", a fost mesajul cutremurător postat de Robert, la orele 14. Două ore mai târziu, Robert a revenit cu un mesaj pentru tatăl său.

"Tată, te voi iubi pentru TOTDEAUNA, la fel ca în prima zi din viața mea", a scris tânărul pe pagina personală a tatălui său.



Comentează știrea

javra neagra
3 iulie 2013
Constănțean mort în atentatul de la Kabul

auziti bai fraierilor da cine va dat voie voua sa publicati imaginile si postarile altora care sunt private sunteti niste nenorociti care va faceti rating pe spatele groaznicelor intamplari ale altora si calcati in picioare sentimentele altora

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde