Drogații au invadat sudul litoralului

332
Localitatea Vama Veche se remarcă, și în această vară, drept destinația preferată de tinerii consumatori de droguri și sub-stanțe etnobotanice. Echipajele de jandarmi care patrulează în apropierea plajei și prin localitate surprind, din ce în ce mai des, tineri cu comportamente ciudate, care și-au adus în bagaje stimulente pentru distracții.
Printre ultimii surprinși au fost trei tineri bucureșteni, în vârstă de 18 ani. În noaptea de luni spre marți, echipajul aparținând Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța i-a surprins pe Vladimir Andrei B., Alexandru Cătălin B. și Alexandru Sabin J. pe plajă. Pentru că era evident că era ceva în neregulă cu cei trei, jandarmii
i-au legitimat și percheziționat. Asupra lor au fost găsite mai multe plicuri transparente, cu bucăți de plante uscate, ce părea cannabis, o pipă și un pachet cu foi de țigări. De altfel, tinerii au recunoscut că au cumpărat cannabisul din București, pentru a se simți bine pe litoral.
Dosarul a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 3 Poliție Rurală Mangalia; anchetatorii au hotărât să trimită probe din plicu-lețele confiscate spre expertizate, pentru a vedea dacă au de-a face, într-adevăr, cu droguri.
În noaptea următoare, de marți spre miercuri, jandarmii au surprins mai mulți tineri, din Galați și Brăila, care aveau în mașini plicuri cu un praf alb, două flacoane cu comprimate, o bancnotă de un leu rulată și o lingură de inox. În acest caz, Poliția Costinești efectuează cercetări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5055 secunde