Drogații au luat cu asalt litoralul, în minivacanța de 1 Mai

277
2
Drogații au luat cu asalt litoralul, în minivacanța de 1 Mai - drogatiiauluatcuasalt-1399218835.jpg

Articole de la același autor

Dintre ingredientele petrecerilor care au avut loc pe litoral, în minivacanța de 1 Mai, nu au lipsit drogurile, după cum au constatat polițiștii constănțeni. Zeci de tineri, veniți din toate colțurile țării, pentru a se distra pe litoral, au fost surprinși având asupra lor țigări confecționate artizanal, bile din aluminiu cu cocaină sau cannabis, ori comprimate Ecstasy. 


În total, în perioada 1 - 3 mai, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au deschis nu mai puțin de 33 de dosare penale pentru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, pentru deținere fără drept de droguri în vederea consumului propriu, res-pectiv în vederea traficului de droguri. Controalele au fost făcute în sta-țiunile Vama Veche - unde au fost găsiți 18 tineri care aveau droguri, și în Mamaia - unde au fost depistați, în cluburi, 15 tineri care se pregă-teau să consume sub-stanțe interzise. 


Printre cei care au ajuns în atenția poli-țiștilor se numără mai mulți tineri din Bucu-rești, Piatra Neamț, Iași, Teleorman, Ploiești, Oradea, Brăila, Dâmbovița, Brașov, Năvodari, Tulcea și, bineînțeles, Constanța. Tinerii aveau asupra lor aproximativ 0,5 grame de cannabis, câte o țigară sau două confecționate artizanal, mai multe pliculețe cu substanțe etnobotanice, bile de aluminiu cu câteva grame de cocaină sau câteva pastile de Ecstasy.


Comentează știrea

usa hermes
19 mai 2014
usa hermes

hermes paketshop vollmacht Stiri Eveniment : Drogații au luat cu asalt litoralul, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online usa hermes http://www.coservcorp.com/images/hermes-bags-brown-usa-hermes-5088.asp

similar website
6 iunie 2014
similar website

e cig liquid Stiri Eveniment : Drogații au luat cu asalt litoralul, în minivacanța de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online similar website http://hcoproperties.com/dekang-e-juice/top-features-of-the-vapor-cigarette-health-risks-kit.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Stop drogurilor la volan!
Pagina a fost generata in 0.5751 secunde