Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis

702
2
Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis - acuzaticaaprovizionauconstantacu-1396630518.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, iar suspecții, George Mitrofan și Cristian Sarafu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 


Potrivit anchetatorilor, George Mitrofan a fost prins în flagrant, miercuri, 2 aprilie, în timp ce încerca să vândă câteva pliculețe de cannabis. În urma flagrantului, polițiștii de la Brigada de Combatere a Cri-minalității Organizate Constanța și procurorii DIICOT au descins la locuința celor doi tineri, unde au găsit trei cântare electronice, apro-ximativ  8.000 de lei, 600 de grame de cannabis, aproximativ 1.100 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, aproximativ 50 de grame de cocaină și vreo 500 de pliculețe auto-sigilante transparente, folosite pentru vân-zarea  drogurilor. 


"Din cercetări a reieșit faptul că cei doi ar fi procurat și comerciali-zat, pe raza municipiului Con-stanța, diferite cantități de droguri de mare risc, contra unor sume cuprinse între 380 și 400 de lei gramul", ne-au precizat reprezen-tanții Poliției Constanța. 
Suspecții, anchetați pentru trafic de cannabis și substanțe etnobotanice, au fost reținuți, iar vineri Tribunalul Constanța a dispus ares-tarea lor pentru 30 de zile.  


"Menționăm că persoanele cercetate în prezenta cauză bene-ficiază de garanția legală și constituțională a prezumției de nevinovăție", au precizat procurorii DIICOT.


Comentează știrea

vintage hermes bags
19 mai 2014
vintage hermes bags

hermes paketshop jülich Stiri Eveniment : Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online vintage hermes bags http://shootingstars.dk/the-hermes-olpe-handbag-to-top-all-the-hermes-handbags.aspx

danmark hermes bags
9 iunie 2014
danmark hermes bags

hermes belt store locator Stiri Eveniment : Acuzați că aprovizionau Constanța cu etnobotanice și canabis | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online danmark hermes bags http://www.leiflahn.dk/danmark-hermes-bags-back-pack-are-extremely-classy.aspx

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Stop drogurilor la volan!
Pagina a fost generata in 1.3138 secunde