Matroana de la Vila Verde din Constanța, prinsă de polițiști

4139
3

Articole de la același autor

O femeie de 24 de ani, dată în urmărire pentru proxenetism, a fost găsită în noaptea de joi spre vineri, în trafic, în Medgidia. Alice Mihaela Rașid este anchetată într-un dosar al procurorilor DIICOT, fiind suspectată că, împreună cu mai multe persoane, racola tinere și minore pentru practicarea prostituției, în celebra Vilă Verde - cunoscut bordel de pe strada Avram Iancu din Constanța. 
Complicii ei au ajuns după gratii la începutul anului 2013, fiind arestați preventiv după ample acțiuni desfășurate de oamenii legii. Suspecta, însă, a reușit să se sustragă vigilenței polițiștilor. 


Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare preventivă, pe 19 februarie 2013, iar o lună mai târziu a fost dată în urmărire internațională de Poliția Constanța. A fost prinsă, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui control pe linie rutieră desfășurat de Poliția Medgidia și jandarmii din cadrul Detașamentului 7 Jandarmi Medgidia. Femeia era pasageră în mașină. Ea a fost reținută și dusă în Centrul de Arest al Poliției Constanța. 


Reamintim că în dosar sunt anchetate 15 persoane, acuzate că în perioada 2009 - 2013 au racolat 20 de tinere, dintre care 13 minore, pe care le-au forțat să se prostitueze. Ba chiar există indicii că suspecții ar fi vândut, în 2012, o minoră, pentru 2.500 de euro, unor traficanți de persoane din Grecia.


Comentează știrea

admirator
5 aprilie 2014
mda...

si asta e rezultatul "emanciparii" feminine... nu credeti ca femeile la putere nus chimba nimic din peisajul societatii "masculine"? acelelasi tare, doar ca la comenzi nu mai sunt barbatii... Poate asa vor intelege ca sexismul e doar o vrajeala. Ca si religia la arabi, care prin idei fundamentaliste vor sa evite aspectul dur al societatii. Manipulari pe fata... ambele miscari ideologice.

...........
6 aprilie 2014
hai sa ne c.... pe noi

bati campii rau de tot. mai pune si tu frana.nevasta ai?

Dan
17 noiembrie 2014
Locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde