Profesoara din Constanța, anchetată pentru proxenetism, vrea în concediu fără plată

754
1
Profesoara din Constanța, anchetată pentru proxenetism, vrea în concediu fără plată - profesoaradelaeminescudragut1391-1391158650.jpg

Articole de la același autor

Profesoara de informatică Margareta Drăguț, din cadrul Colegiului Național "Mihai Eminescu" Constanța, suspectată de implicare într-un dosar de proxenetism aflat în ancheta procurorilor DIICOT, a cerut un concediu fără plată de șase luni. 


"În cursul zilei de 29 ianuarie, la nivelul unității școlare, s-a întrunit o comisie de cercetare, iar profesoara Marga Drăguț și-a prezentat punctul de vedere și și-a exprimat regretul că numele unității de învățământ a fost asociat scandalului iscat. Ulterior, profesoarei i s-a pus în vedere că nu mai are acces în școală, aceasta fiind conștientă că nu mai este compatibilă cu statutul de cadru didactic. Totodată, profesoara a predat unei colege dirigenția și orele pe care le avea în cadrul școlii și a solicitat un concediu fără plată de șase luni", a precizat, pentru "Cuget Liber", profesoara Bianca Ibadula, consilier de imagine al Colegiului Național "Mihai Eminescu". Solicitarea profesoarei urmează să fie prezentată reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, care vor decide dacă o aprobă sau nu. 


Totodată, în cursul zilei de ieri, s-a întrunit Colegiul Profesoral din cadrul Colegiului "Mihai Eminescu" și a fost discutată situația profesoarei de informatică. "Așteptăm răspunsul organelor de anchetă, cu privire la încadrarea faptei și la vinovăție și va fi luată o decizie în conformitate cu legislația în vigoare", a adăugat consilierul de imagine, referitor la o eventuală demitere a profesoarei. 


Reamintim că profesoara de informatică Margareta Drăguț este cercetată în libertate, având interdicția de a părăsi localitatea de do-miciliu, fiind cercetată într-un dosar de proxenetism, alături de iubitul ei, Claudiu Belecciu și alte persoane. Ancheta DIICOT vizează faptul că, sub paravanul salonului de masaj erotic pe care-l deținea concubinul femeii s-ar fi desfășurat activități de prostituție. Profesoara este acuzată că a postat pe Internet, pe diverse site-uri, anunțuri în scopul găsirii clienților. 


Comentează știrea

Baspunar
3 februarie 2014
Trăiască curvele tradiționale!

Despre Partidul Mișcarea Populară și Nuțy Udrea, gagica lui Matrafox Șantaj Băsescu. Într-un partid de pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători, haimanale, turnători, lichele și hoți, este loc și de curve de genul lui Nuțy Udrea, gagica lui Matrafox Șantaj Băsescu! Și tot parcă nu e destul să portretizezi cele mai jalnice produse ale regimului Matrafox Șantaj Băsescu!!! Nuțy Udrea nu este o curvă tradițională, clasică. In comparație cu suratele ei, ea a jucat si joacă tot timpul la două capete! Nuțy Udrea a sfidat și sfidează istoria, valorile democrației și regulile bunului simț. Astfel ajungi sa apreciezi sinceritatea acelora care practică cea mai veche meserie din lume. Cu ele lucrurile sunt simple. Ele vând tu cumperi. Și ceea ce vând e ambalat corespunzator. Pentru că nu e loc de codoșlicuri. Nu isi pot permite să sfideze. Trăiască curvele tradiționale, clasice!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.646 secunde