SCANDAL SEXUAL URIAȘ. Profesoară de la "Eminescu", un polițist și un jandarm, reținuți! PROSTITUȚIE la un salon de masaj din Constanța

6804
9
SCANDAL SEXUAL URIAȘ. Profesoară de la

Articole de la același autor

Procurorii  DIICOT și polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat, duminică, cinci percheziții domiciliare, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unei grupări infracționale organizate, formată din 19 membri, specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și prostituție.


Potrivit anchetatorilor, există suspiciunea că, începând cu anul 2012, prin intermediul unei societăți comerciale care deținea un salon de masaj, membrii grupării infracționale au desfășurat activități de proxenetism.


Oamenii legii au identificat 26 de tinere, printre care și minore, care asigurau servicii sexuale contra cost, atât la salonul de masaj erotic, cât și la hoteluri din Constanța, Eforie , Năvodari, organizate în prealabil de membrii grupării.


La salonul de masaj au fost găsiți liderul grupării, colaboratoarea acestuia și patru tinere. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.950 de lei, 3 laptop-uri, 2 de unități centrale de calculator, o tabletă, 33 de cartele SIM, 21 de telefoane mobile, 5 de stick-uri de memorie, 5 carduri micro SD, 8 C.D-uri și înscrisuri. 


Pe parcursul activității, gruparea infracțională a beneficiat și de sprijinul unui agent de poliție și al unui jandarm, aceștia implicându-se în derularea activității de proxenetism fie prin transportarea prostituatelor, fie prin punerea la dispoziție a unor locații.
S-a stabilit, totodată, spun procurorii DIICOT, faptul că lucrătorul din cadrul poliției informa personalul salonului ori de câte ori poliția desfășura controale.


O altă învinuită, concubina liderului grupării, care își desfășura activitatea ca și cadru didactic la un liceu din Constanța, se ocupa de postarea anunțurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienților. Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus față de șapte persoane măsura preventivă a reținerii, urmând să fie prezentate, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În cauză mai sunt cercetate alte două persoane, care se află încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnate în altă cauză, în anul 2012, pentru trafic de persoane.


Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de inițiere, constituire sau aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat  trafic de minori și proxenetism.


UPDATE - Potrivit anchetatorilor din cadrul DIICOT, printre cele șapte persoane reținute se află și o profesoară de informatică de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța. Aceasta, spun oamenii legii, era concubina liderului grupării și "se ocupa de postarea anunțurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienților". Liderul grupării infracționale este, spun oamenii legii, Claudiu Belecciu, iar salonul de masaj erotic este Pink Cats, sediul firmei fiind, în prezent, pe strada Dumbrava Roșie. De altfel, ieri polițiștii au descins și la această adresă, pe lângă domiciliile suspecților. 


UPDATE - Printre cele șapte persoane reținute de procurorii DIICOT, pe bază de ordonanță, care urmează să fie duse în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă se numără și polițistul și jandarmul suspectați că țineau de șase pentru proxeneți, că le transportau pe prostituate sau le puneau la dispoziție spații pentru derularea activității ilegale. 


Polițistul este angajat al IPJ Constanța din anul 2003 și face parte din structura de siguranță publică și patrulare, în cadrul Secției 3 Poliție. Dacă acesta va fi arestat preventiv, astăzi, de magistrații Tribunalului Constanța, va fi suspendat din funcție. Însă, dacă va fi cercetat în libertate, va fi pus la dispoziția conducerii unității. 


În ceea ce-l privește pe jandarm, acesta și-a dat demisia, ieri, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", al cărui angajat a fost, ca subofițer, încă din 2007. 


"Ne dezicem de astfel de fapte și considerăm că instituțiile statului și-au făcut datorie, pentru ca în rândul polițiștilor să nu existe astfel de cadre, care prin faptele lor, aduc un prejudiciu profesiei de polițist", ne-au declarat reprezentanții IPJ Constanța.


La rândul lor, reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi au precizat: "Unitatea de jandarmerie acordă tot sprijinul DIICOT pentru soluționarea acestui caz, cu mențiunea că este primul caz de acest gen în care este implicat un fost subofițer al grupării".


UPDATE - Potrivit unor surse apropiate anchetei, profesoara de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" este Margareta Drăguț, polițistul de la Secția 3 este agentul principal Lucian Borcea, iar jandarmul care și-a dat demisia duminică este plutonierul Silviu Nicolae Peniu. 


Colegii polițistului sunt revoltați de comportamentul omului legii și spun că acesta are acasă un copil și o soție care nu are loc de muncă. Cei trei, alături de Claudiu Belecciu și alte trei persoane urmează să fie duse, în această după-amiază, în fața Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE - În dosarul aflat în ancheta procuroriilor DIICOT mai sunt reținuți și George Cristian Chirimbu, suspectat că racola fete, Mioara Duțu – recepționera de la salonul de masaj erotic de pe strada Dumbrava Roșie, și Narcis Mihai Negoiță, taximetrist acuzat că le transporta la prostituate. 


Potrivit anchetatorilor, polițistul Lucian Borcea ținea "de șase", informându-i pe proxeneți când se făceau razii ale oamenilor legii și chiar ar fi transportat tinerele la clienți, în unele ocazii; iar jandarmul Silviu Nicolae Peniu ar fi pus la dispoziția infractorilor un apartament, unde într-o vreme s-a practicat prostituția. 


Locatarii imobilelor de pe strada Dumbrava Roșie, vecinii salonului de masaj erotic, ne-au spus că erau zile când la salon se făcea coadă.


Comentează știrea

florin petre
27 ianuarie 2014
Sunt mai multe dar acelea cotizează la nivel înalt

Ăsta nu au știut unde sa cotizeze pentru protecție. Sunt o grămadă de astfel de saloane porno în Constanța. Dacă ar vrea le-ar găsi. Dar nu se vrea.

UPDATE
27 ianuarie 2014
Bravooo lorrr !

Update...bravo lor, excelenta colaborare intre invatamant/cultura, politie si jandarmerie, nota 10 pentru misiunea mixta si la mai mare ! Păi ce-au facut măi ?...bombe, talharii, violenta ?...Au facut sex sau dragoste, au facut un fel de Facebook, adica socializare, pentru inmultirea populatiei Romaniei, pentru a se naste copii isteti care sa-i inlocuiasca pe actualii idioti guvernanti si politicieni care nu gasesc o aeronava cazuta nici in 6 ore, de rade tot Occidentul de noi. Au confiscat aiurea ce au confiscat, asta au toti in casele lor, ce-au confiscat ei, haaaa....au gasit prezervative ?..deci copii se vor naste sa inlocuim idiotii de la guvernare. Felicitari doamnei profesoar, domnului politist si domnului jandarm ca au favorizat inmultirea populatiei Romaniei in vederea schimbarii idiotilor de la guvernare. Dragostea nu inseamna razboi, deci legalizati prostitutia dragi tovarasi, fosti comunisti si actuali capitalisti. Dumnezeu a spus : " Faceti dragoste, nu razboi " analfabetilor !

ion
27 ianuarie 2014
zeci de saloane

sa va dau o lista cu zecile de astfel de bordeluri din constanta? inclusiv in categoria anunturi al acestui ziar gasiti zeci de anunturi de gen. de ce nu ii salta nimeni pe cei de la cugetiber care posteaza anunturi sau permit postarea pe site-ul lor? a? http://anunturi.cugetliber.ro/matrimoniale ia de aici

luk
27 ianuarie 2014
minte

Minte odihnita la toti nenorocitii astia...si culmea coincidentei toti sunt bugetari...asa e cand nu esti stresat la locul de munca si nu te intrebi daca luna viitoare iti iei salariul!La toti le doresc sa aiba copii si sa aiba parte de aceeasi experienta ca si amaratele alea care se prostituau!

teo
27 ianuarie 2014
RUSINE CUGET LIBER

"se ocupa de postarea anunțurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienților" precum anunturi.cugetliber.ro care promoveaza prostitutia. RUSINE

crin
28 ianuarie 2014
dragoste???

Da, ai dreptate, se inmulteste ceva, dar nu populatia ci chlamidia, sifilis, blenoragie, hepatita C sida. Nu mai zic de capetele seci pe care le au pe umeri. Din pacate, trebuie sa te dezamagesc, copiii lor, daca traiesc dupa atatea mosteniri maladive, nu vor trece niciodata nici de scoala primara darmite la carma tarii. Dintr-un maracine de baragan, n-o sa infloreasca, in veci, un trandafir, chiar daca are si el tepi. ESEC.

Răspuns la: Bravooo lorrr !
Adăugat de : UPDATE, 27 ianuarie 2014
Update...bravo lor, excelenta colaborare intre invatamant/cultura, politie si jandarmerie, nota 10 pentru misiunea mixta si la mai mare ! Păi ce-au...
Alex
28 ianuarie 2014
Legalizare prostitutiei????

Legalizarea prostitutiei? Sa profite toti pestii de toate fetele care provin din medii precare si care sunt vandute de parintii alcoolici pe o sticla de bere? Vi se pare corect ca altii sa isi cladeasca fericirea pe necazul altora? Va convine cand vedeti un peste analfabet la volanul unei limuzine? Mie nu....hai mai bine sa incurajam educatia, nu prostitutia

ccostel
29 ianuarie 2014
lege sau faradelege

Asa a ajuns Romania,condusa de o majoritate fosta Comunista,trebuie sa fim cu toti mandri de cum colaboreaza pentru binele poporului,aceste institutii invatamant,politie si jandarmi.Sigur petem avea asemenea colaborari si mai sus Primarie, Consiliu Judetean,apoi Parlament si Guvern.Nimic nu ne mai surprinde,avem o tara total surprinzatoare.

toms outlet
5 mai 2014

When the target set by the Duckworth Lewis Method feels wrong and against the spirit of the game, then the numbers thrown up by a stastical analytics package are irrelevant. 3 The regulatory argument: The pressure for a resolution by the Duckworth Lewis Method is created by limits on playing times. In major T20 tournaments, often staged at facilities with floodlights, these regulations seem absurd. Half an hour's extra play is clearly insufficient. The option of an extra hour, at the very least, is essential. I'm confident most specatators would prefer to stay an extra hour or so to watch a proper contest than witness a farce that allows them to get home earlier. I believe the ICC needs to act and reconsider the application of the Duckworth Lewis Method in T20 cricket. What happened to England earlier this week was unfair for several reasons. Collingwood had a point, Duckworth had a Vera moment. Note: I edited this article on 6th May to clarify the issue of what is currently considered when a revised target is set. As the Salman But is concerned he has done well but he has not the ability to finish the match in a heroic way. toms outlet http://jdivert.com/1ag5p

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3465 secunde