Rețea de proxeneți români, desființată în Franța

587
1
Rețea de proxeneți români, desființată în Franța - prostitutie1326815162-1387004035.jpg

Articole recomandate

Șase presupuși lideri ai unei rețele de proxenetism care obligau 15 tinere românce să se prostitueze la Toulouse, în sud-vestul Franței, au fost arestați vineri, conform unor surse din cadrul poliției citate de AFP.


Această rețea ar fi o ramură a unei puternice organizații criminale din România care s-a răspândit în mai multe țări europene, în Italia, Spania, Portugalia sau Marea Britanie, a precizat aceeași sursă.


Alte șase persoane, prezentate de un anchetatot drept "vioara a doua", au fost de asemenea arestate la Toulouse dar ulterior au fost eliberate, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Memo
14 decembrie 2013
Delicventii,rasa rezistenta.

Cum sclavagismul a fost cea mai urata forma de existenta umana,sa mai si ajungi sclav al unor cretini de traficanti din zilele noastre e chiar nasol de tot. Personal as fi de accord ca asemenea fapte periculoase pentru evolutia speciei umane sa fie pedepsite cu moartea. Ce poti recupera la niste indivizi care nu dau nici o flegma pe viata semenilor,pe latura lor umana ? Ar trebui ca proxenetii,impreuna cu altii ca talharii,violatorii,ucigasii,traficantii de droguri,sa fie condamnati si executati rapid,cam ca in China.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cursuri gratuite cu formatori din Franța
Pagina a fost generata in 0.3848 secunde