PROSTITUȚIA în CONSTANȚA / Unde "lucrează" și cine le mai deranjează de la "muncă" pe prostituate

22613
24
PROSTITUȚIA în CONSTANȚA / Unde

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni se luptă, zi de zi, cu fenomenul prostituției, considerată cea mai veche meserie din lume. Referindu-ne la prostituția pe șosele, întregul "sistem" este pe cât de ușor de observat, pe atât de greu de probat. Oamenii legii spun că fenomenul este cu atât mai grav cu cât, de câțiva ani, prostituatele nu mai sunt trimise în judecată.

Oamenii legii trag semnale de alarmă în ceea ce privește fenomenul prostituției pe străzile din Constanța. Polițiștii sunt nemulțumiți, spunând că degeaba le iau la sediu, le rețin și le întocmesc dosare penale, pentru că, mai departe, activitatea se sistează, acestea nefiind trimise în judecată.

"Cu prostituatele nu prea avem ce face. Procedura este următoarea: se face constatarea, mergem, le luăm la sediu, audiem persoanele implicate, se începe urmărirea penală și se trimite dosarul mai departe la unitatea competentă, unde se blochează și, în final, ajung libere pe străzi, pentru că nu sunt trimise în judecată. Înainte le mai trimiteau, însă de câțiva ani buni nu mai sunt trimise în judecată. Mai încercam, mai strân-geam câte trei-patru dosare pentru a le trimite, însă fără succes", povestește un polițist constănțean, a cărui identitate este păstrată sub anonimat, din motive lesne de înțeles.

Amenzi neplătite, hârțogăraie inutilă

"Dacă le prindem în flagrant, le întocmim dosare penale, însă dacă le prindem pe străzi, le dăm amenzi administrative, de la 200 la 1.000 lei. Bineînțeles că nu plătesc amenda, după care o trimitem la primăria unde au domiciliul, dat fiind faptul că cele mai multe dintre ele nu sunt din Constanța. Primăriile, la rândul lor, ne comunică faptul că nu au ce face, nu au cum să le execute silit, așa că le trimitem la instanțe unde intervine munca în folosul comunității, însă nici asta nu se întâmplă", spune polițistul.

Cu alte cuvinte, oamenii legii recunosc că prostituatele rămân liniștite la "locul de muncă", pentru că nu pățesc nimic.

"Este o activitate costisitoare care, din pă-cate, nu produce niciun efect", spun resem-nați polițiștii.

"Le mai iau câte un ruj din când în când"

Prostituatele din Constanța sunt ușor de "prostit" - o recunosc până și polițiștii, care au avut de-a face cu cazuri bizare, în care până și patru-cinci "fetițe" iubeau același proxenet.

"Nu prea mai sunt minore, pentru că și peștii lor se feresc de acestea. Dacă prostituatele nu sunt nici măcar trimise în judecată, în cazul proxeneților, lucrurile se schimbă radical. Pentru ei, pedepsele sunt mult mai mari, sunt arestați, condamnați. Majoritatea prostituatelor, însă, nu-și dau de gol niciodată «peștii». Cei mai mulți dintre ei au învățat, de-a lungul timpului, să le ia cu zăhărelul în loc să le bată. Le vrăjesc, le declară iubire veșnică și le prostesc foarte ușor. Din când în când, le mai iau câte un ruj, iar ele sunt mulțumite. De multe ori, stau și câte patru-cinci într-o casă, toate iubind același proxenet, pe care îl numesc iubit, chiar dacă respectivul are nevastă și copii acasă. Însă ele tot cred că sunt iubite…", spune polițistul.

Locuri "preferate"

Popasul de la Ovidiu, bulevardul Aurel Vlaicu, podul de la Poarta Albă, DN 39, dinspre Constanța către Mangalia - acestea sunt zonele preferate ale prostituatelor. Tarifele practicate de "fetițele de pe centură" sunt pentru buzunarul oricui: de la 30 de lei pentru sexul oral, până la 60 de lei pentru… multiple plăceri. Deși majoritatea nu sunt din județul nostru, acestea vin în Constanța pentru că știu că aici vor găsi amatori de astfel de plăceri, dat fiind faptul că municipiul este foarte tranzitat.

"Știu unde să se poziționeze. De obicei, acolo unde trec multe mașini", explică omul legii. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
noni
27 noiembrie 2013
munca in folosul comunitatii ?

Ca munca in folosul comunitatii, sa "presteze" gratis in penitenciare, sa vezi ce le dispare simtul aventurii. Si daca ele nu pot sa fie pedepsite pt neplata amenzilor, noi, restul prostilor, de ce mai platim ??

Romeo
27 noiembrie 2013
Le amendati dar le vreti totusi....

Ca fetele isi pun corpul la dispozitie pentru bani e ceva ce implica totusi in primul rand riscul si de multe ori scarba de a face sex cu imputiti si violenti.Politia nu are voie sa amendeze pe cineva doar pentru ca face cu mana pe strada si e imbracat mai ciudat, in raport cu gusturile majoritatii.Da,proxenetii trebuiesc chiar si executati pentru insclavizarea persoanelor! Prostituate sunt si acele femei care nu sunt vazute pe strada si ocupa fix pe pasarica functii pentru care muncesc de fapt altii situati chiar inferior ierarhic,prostituati amendabili rau sunt si acei sustinatori institutionali ai unor indivizi care duc de rapa societatea in ansamblul ei.,,Fetitele'' practic nu fac rau nimanui,ele nu bat,provoaca placeri,doar ca statul nu are orgasme pentru ca nu incaseaza impozite pe curul lor.Ce facem,le timbram,punem accize pe pasarici si atunci pot sa-si rupa bucile fara grija politiei? De fapt,asta este,nicidecum grija pentru ele sau pentru dracu mai stie ce ori cine! Statul ,ca si pestii,vrea bani!

Numarul 4
27 noiembrie 2013
Trist

Daca sunt pe strada nu e bine, daca sunt ascunse prin apartamente iar nu e bine....cine mai intelege ce vreti ?!?.

admitrator
27 noiembrie 2013
ia vedeti

reclamele din ziarul asta (si celelalte); vedeti acolo la "femei cauta barabti"... cate prostituate sunt? pe alea de ce nu le duceti la sectie sa le interogati etc? In practica, prostituatele de lux sunt lasate in pace; mai nou si astea de pe strada; sunt cautati doar pestii; pina va veni legea care sa reglementeze si activitatea asta... nici nu stiti cate impozite forfetare se pot plati aici!

sir pimp
27 noiembrie 2013
nu scrie pe fata niciunei femei ca este prostituata

In cabinetele de masaj ce sint maicute ?,sau in ziarele locale la anunturi matrimoniale ?,sau in cluburi (desi astea pozeaza in cliente cu origini sanatoase :studente,sau cu locuri de munca bine platite).Dar e usor sa te iei de amaritele astea fara dinti in gura fara aparare din partea unor clanuri interlope care sint in legatura cu politicul si legea.Cel putin 25 % din femeile din Romania au facut sau fac anumite feluri de prostitutie(in tara sau afara chiar pe linga serviciul legal pe care il detin),chiar culcatul cu patronul ptr beneficii tot prostitutie se cheama.Luxul etalat in ciuda salariilor mici spune totul.

nimeni
27 noiembrie 2013
...

in primul rand le promovati voi ziarele in sectiunea de anunturi/matrimoniale

Geo
27 noiembrie 2013
la voi pe site

Prostituatele lucreaza la voi pe site si pe telegrafonline....... Cuget Liber si Telegraf ...... proxeneti cu acte in regula.. ONLINE http://anunturi.telegrafonline.ro/subcategorii/115/de_la_fete_pentru_baieti/ http://anunturi.cugetliber.ro/matrimoniale IA SA VAD CUM SCRIETI VOI UN ARTICOL DESPRE ASTA!

gEO
27 noiembrie 2013
la voi pe site

Prostituatele lucreaza la voi pe site si pe telegrafonline....... Cuget Liber si Telegraf ...... proxeneti cu acte in regula.. ONLINE http://anunturi.telegrafonline.ro/subcategorii/115/de_la_fete_pentru_baieti/ http://anunturi.cugetliber.ro/matrimoniale IA SA VAD CUM SCRIETI VOI UN ARTICOL DESPRE ASTA!

@sir pim
27 noiembrie 2013
ba scrie

pe pasarica si pe alte orificii... dupa o practica asidua, incep sa cedeze...; plus comportamentul prostituatei, care isi pierde pudoarea, bunul simt si capata obiceiuri si vocabularul specific... chiar si cele de lux...

la greu
3 decembrie 2013
anunturi matrimoniale

pai unde se petrec actele astea?in apartamentele din constanta.cine nu are ce face,sa le ia la rand la sunat.si o sa aflati locatii garla in orasul nostru.forte multe studente,chipurile invata.sa ne fereasca Dumnezeu,sa ajunga astea avocate sau doctorite.eu m-am distrat si am sunat vreo 30din telegraf.e clar c si barbatii singuri tb sa isi satisfaca nevoile,dar cine dracu merge la bombele astea?

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6032 secunde