Cum a prosperat salonul de masaj erotic păzit de oamenii legii

Show-uri cu lesbiene și reduceri de prețuri la prostituate / IMAGINI INTERZISE MINORILOR

4713
4

Articole de la același autor

Este doar începutul! Polițiștii și procurorii DIICOT spun că le-au pus gând rău saloanelor de masaj erotic din județul Constanța, despre care toată lumea știe că sunt doar un paravan pentru prostituție. 


Salonul de masaj erotic situat pe strada Dumbrava Roșie, care beneficia de sprijinul unui polițist, unui jandarm și al unei profesoare de informatică pentru a crește cifra de afaceri, este al treilea din Constanța, în decurs de trei luni, pe care procurorii DIICOT și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) îl demască drept fațadă pentru proxenetism și prostituție. Și, după cum ne-au spus oamenii legii, este doar începutul! 


"Bineînțeles că atenția noastră este îndreptată și asupra acestor saloane de masaj erotic, nu este nici primul caz pe care-l aducem în fața legii și cu siguranță nu va fi nici ultimul. Dar trebuie să se înțeleagă faptul că activitatea de documentare este de durată și în Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, precum în alte structuri, numărul angajaților este redus", ne-a declarat comisarul șef Cornel Georgian Mototolea, șeful BCCO Constanța, făcând referire la faptul că ancheta numai în cazul unei singure astfel de unități poate să dureze luni de zile. Declarația polițistului vine și în contextul în care, după ce a fost făcută publică acțiunea anchetatorilor, au fost destui constănțeni care au consemnat, inclusiv pe pagina web a "Cuget Liber", faptul că acesta nu este singurul salon de masaj erotic din județul nostru. 


Profesoara de informatică are interdicție să părăsească orașul 


În altă ordine de idei, după ore bune de audieri, luni seară, magistrații Tribunalului Constanța au hotărât ca șase dintre membrii rețelei de proxenetism care-și desfășura activitatea sub paravanul unui salon de masaj erotic să ajungă după gratii. Astfel, judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a următorilor: Claudiu Giorson Belecciu, de 42 de ani, despre care oamenii legii spun că era capul rețelei, George Cristian Chirimbu, care ar fi ajutat la racolarea prostituatelor, Narcis Mihai Negoiță, taximetrist care transporta fetele către hotelurile unde erau clienții, Mioara Duțu, recepționera salonului de masaj erotic și mâna dreaptă a lui Belecciu, dar și polițistul Lucian Borcea și fostul jandarm Silviu Nicolae Peniu. În schimb, profesoara de informatică Margareta Drăguț, din cadrul Colegiului Național "Mihai Eminescu", va fi cercetată în libertate, având interdicția să părăsească localitatea de domiciliu. Cei șapte au și depus recurs împotriva deciziei magistraților, care urmează să se judece la Curtea de Apel Constanța. De altfel, în momentul în care au ajuns la instanță, atât Claudiu Belecciu, cât și alți învinuiți au susținut că acuzațiile care li se aduc nu sunt adevărat și ei sunt nevinovați. 


Afacerea dura de patru ani 


Pe lângă cei șapte suspecți, în dosar mai sunt anchetate și nouă tinere, acuzate de prostituție. Până în prezent, însă, oamenii legii au identificat 26 de tinere, printre care și minore, care și-ar fi oferit serviciile sexuale la îndemnul rețelei de proxeneți și sub paravanul salonului de masaj erotic. 


De altfel, din ofertele postate de membrii rețelei pe diverse pagini web - inclusiv pe o rețea de socializare! - clienții erau desfătați prin camere de hotel, nu doar la sediul salonului de masaj erotic, li se promiteau show-uri lesbi și inclusiv reduceri de prețuri. 
"Reduceri substanțiale pentru cei care își serbează ziua numelui astăzi! La mulți ani!" - era oferta salonului pe 27 decembrie 2013, de Sf. Ștefan, și a fost repetată de Sf. Ion. 


Iar afacerea mergea strună, după cum chiar membrii rețelei lăsau să se înțeleagă în anunțurile de angajare postate pe diverse pagini web: "Angajăm urgent maseuze! Program flexibil, plata zilnică, clientelă formată (destulă)" - este unul dintre aceste anunțuri. Tinerelor li se promitea în jur de 50% din co-mision, ceea ce ar fi însemnat un câștig zilnic între 300 și 800 de lei, susțineau tot membrii rețelei. Iar noile "achiziții" erau anunțate: "O nouă apariție… Vino să te convingi!", este mesajul postat pe o rețea de socializare. 


"În 30 de minute suntem la tine, oriunde în Constanța!"


Vecinii salonului de pe strada Dumbrava Ro-șie spun că era deja evident că la numărul 74 se petrecea ceva ilegal. "Erau zile când făceau coadă bărbații la poartă. Dimineață toată strada era plină de chiștoace, de sticle de suc sau de doze de bere", ne-au spus oamenii. 


Pentru cei care doreau discreție, tinerele ofereau și servicii în camera de hotel sau la domiciliu. "Îți stăm la dispoziție 24 de ore, șapte zile pe săptămână, atât în incinta salonului, cât și în camera de hotel. Un apel telefonic și în 30 de minute te vei bucura de prezența senzualelor noastre modele, oriunde te-ai afla în Constanța!", susțineau reprezentanții salonului. 


Drept dovadă că afacerea era una prosperă, este faptul că, după cum se laudă membrii rețelei într-un anunț, dura de mai bine de patru ani. 


Comentează știrea

noni
29 ianuarie 2014
curaj si inainte

Pe can inchid si saloanele care lasa fluturasi cu reclame pe manerele si parbrizele masinilor, mai ales in statiunea prea marelui curvar ? Vara, plec intai eu la masina sa o curat de mizeriile lasate de acesti nenorociti si apoi din urma vine sotia cu copiii, ca nu o data m-au intrebat de unde sunt afisele si ce fac fetele din poze ? Acesta a orasul nenorocitului, care viseaza la turism sexual, ca avem fete frumoase. Avem fete frumoase, ca le crestem noi parintii, dar nu le crestem pentru a fi exploatate de nenoriciti ca ei. Inca un motiv ca sa urasc din suflet pe acest drogat.

ath
29 ianuarie 2014
Claxonul pentru femei

Observati ca in toata povestea asta avem doi actori principali:prostituatele si procurorii DIICOT.In rest,societatea civila,administratia locala sau presa sunt fete "virgine".Toti plecam la serviciu dimineata si ne intoarcem cuminti acasa.Societatea civila doarme,primaria,camera de comert,directia sanitara,sergentul de strada nu sunt raspunzatori,iar presa incaseaza din reclame cu fete sexi.Toata ura societatii civile se indreapta asupra vrajitoarelor.Daca mentalitatea noastra(medievala) este asta,nu inteleg de ce nu avem si masini cu doua claxoane,un claxon pentru femei si un claxon pentru barbati.Claxonul pentru femei trebuie sa fie strident iar claxonul pentru barbati sa fie mai finut,ca un cantecel de privighetoare.Barbatul este o fiinta foarte sensibila nu trebuie sa-l sperii.Cand Mazare defila prin Mamaia cu haremul dupa el,toata lumea l-a aplaudat.El are dreptul,ca doar este un primar nonconformist.Claxonul pentru primar trebuie sa sune ca un cantec de privighetoare.Cand Mazare spunea ca romanul se mandreste cu femeia sexi si ca Mamaia va ajunge bordelul milionarilor rusi si arabi,nimeni nu a protestat.Chiar mai mult,IPS Teodosie s-a bucurat si drept rasplata l-a trecut in randul sfintilor de la malul marii.Abia asteptam sa descoperim o profesoara sexi ca toata ura nostra se indreapta asupra invatamantului romanesc.Avem claxon pentru femei.Nu exista primar sexi,exista doar profa sexi.Cineva spunea ca are un bordel pe scara blocului in care locuieste.Bordelurile deschise in blocurile de locuinte s-au extins.Si eu am avut unul pe scara.Pe casa scarii era un trafic mai ceva ca in gara,cu usi trantite si galagie la miezul noptii.Primarul nu stie ca doar este "fata virgina".Eu inteleg ca omul are dreptul sa faca ce vrea cu apartamentul lui,dar ca sa-ti tragi fermoarul de la pantaloni pe casa scarii,cand copilul tau pleaca la scoala,asta nu pot sa pricep.

Cristi
29 ianuarie 2014
La tema

Pentru ca a venit vorba de derbedeul de Mazare , ce a-si putea spune ! Ca vinovatia nu-i a lui ,ci a celor care nu inteleg ca acesta GASCA de p s d-isti fura 11 luni si 3 saptamani pentru ei si doar o saptamana pentru acea categorie, care-s amagiti cu acele pachete, care -s furate tot de la ei. ( Puii sunt unflati cu 15% in depozite , uleiul samdp , la fel (ca si acestor angrosisti sa le iasa profitul ). Deci atentiune situatia-i FOARTE GREA numai si numai din cauza oportunistilor ??

noni
29 ianuarie 2014
nota bene

Ai pus punctul pe i, frumos, patimas, cu vorbe de femeie. Deduc corect ?

Răspuns la: Claxonul pentru femei
Adăugat de : ath, 29 ianuarie 2014
Observati ca in toata povestea asta avem doi actori principali:prostituatele si procurorii DIICOT.In rest,societatea civila,administratia locala sau...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6504 secunde