Patron de salon de masaj erotic și polițist, acuzați de proxenetism, ținuți după gratii

1032
2
Patron de salon de masaj erotic  și polițist, acuzați de proxenetism, ținuți după gratii - patrondesalonmasajeroticsipoliti-1393350839.jpg

Articole de la același autor

Magistrații constănțeni au decis menținerea după gratii a membrilor unei grupări infracționale acuzate de proxenetism. Este vorba despre Claudiu Giorson Belecciu, patronul salonului de masaj erotic "Pink Cats", din municipiul Constanța, considerat capul rețelei infracționale, polițistul Lucian Borcea, care-l ajuta pe primul, anunțându-l când erau razii și îl sprijinea cu transportarea prostituatelor, Mihai Narcis Negoiță, taximetrist, Mioara Duțu, recepționeră la salonul de masaj erotic deținut de Belecciu și mâna dreaptă a acestuia, și Cristian George Chirimbu, acuzat că a participat la racolarea prostituatelor. 
Cei cinci urmează să petreacă după gratii și următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Constanța și a fost menținută de judecătorii de Curtea de Apel Constanța, care au respins recursurile formulate de suspecți. 
Potrivit anchetatorilor, suspecții formau un grup infracțional acuzat de proxenetism, racolând fete pentru a se prostitua în salonul de masaj erotic "Pink Cats". În același dosar mai sunt cercetați și un fost jandarm, dar și o profesoară de informatică de la un liceu constănțean, aceștia din urmă fiind în libertate. 


Comentează știrea

alex
28 iulie 2015
legalizarea prostitutiei

Prostitutia in Romania conform noului cod penal nu mai este infractiune, deci este legala. Atunci Inlesnirea unei fapte legala (Prostitutia) de ce este Ilegala ? Domnilor legiuitoti , trezitiva si legalizati Casele de Toleranta asa cum erau ele in perioda interbelica si o sa fim surprinsi in mod placut de sumele enorme venite la buget sin cea mai vehe meserie a lumii !

George
28 iulie 2015
Corect

Este un punct de vedere bine argumentat. Si eu subscriu la Legalizarea Caselor de Toleranta !

Răspuns la: legalizarea prostitutiei
Adăugat de : alex, 28 iulie 2015
Prostitutia in Romania conform noului cod penal nu mai este infractiune, deci este legala. Atunci Inlesnirea unei fapte legala (Prostitutia) de ce...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6459 secunde