Constănțean căutat de polițiștii din Italia, pentru proxenetism și viol

281
Constănțean căutat de polițiștii din Italia, pentru proxenetism și viol - constanteancautatinitaliaproxene-1392146765.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a fost arestat preventiv, în baza unui mandat european eliberat de Tribunalul Penal din Calabria, Italia. Eugen Chiriac, în vârstă de 28 de ani, din Medgidia, este acuzat de proxenetism și viol. 


Potrivit actelor trimise de autoritățile din Italia, bărbatul este acuzat că, din 2009 până în prezent, a făcut parte dintr-o grupare infracțională specializată în exploatarea femeilor pentru prostituție. Oamenii legii din Italia spun că Eugen Chiriac se ocupa cu intrarea victimelor în Italia și de inițierea lor. În plus, constănțeanul este acuzat că, în repetate rânduri, prin violență, a amenințat și forțat o tânără să întrețină relații sexuale cu el. 
Ieri după-amiază, magistrații Curții de Apel Constanța au dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 15 zile, timp în care oamenii legii vor continua cercetările. 
"Menționăm că această activitate reprezintă o etapă procesuală prevăzută de legislație, privind cooperarea judiciară internațională în materie penală, situație care nu poate înfrânge în niciun mod prezumția de nevinovăție", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în atenția cărora se află dosarul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3616 secunde