Constănțean, căutat în Italia pentru proxenetism și viol

200
Constănțean, căutat în Italia pentru proxenetism și viol - 11februarietalharieretinut-1392132073.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a fost arestat preventiv, în baza unui mandat european eliberat de Tribunalul Penal din Calabria, Italia. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, este acuzat de proxenetism și viol. 
Iată ce au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în atenția cărora a ajuns dosarul: "Din actele transmise de autoritățile judiciare italiene rezultă că persoana solicitată Eugen Chiriac este cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și proxenetism, reținându-se în sarcina sa că, începând cu anul 2009 până în prezent, a participat la o grupare infracțională alcătuită cu scopul de a iniția, susține, ajuta și încuraja prostituarea mai multor persoane de sex feminin românce, ocupându-se de intrarea lor în Italia și de inițierea lor. În plus, susnumitul este acuzat de forțarea în mod repetat, prin violență și amenințare a unei tinere, de a întreține raporturi sexuale cu el". 
În această după-amiază, magistrații Curții de Apel Constanța au dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru 15 zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9896 secunde