Patronul unui salon de masaj erotic, acuzat de proxenetism, și polițistul care-l ajuta rămân după gratii

191
Patronul unui salon de masaj erotic, acuzat de proxenetism, și polițistul care-l ajuta rămân după gratii - proxenetiretinuti1385751194-1393332345.jpg

Articole de la același autor

Polițistul constănțean, acuzat de implicare într-un grup de proxeneți, și complicii acestuia, vor mai petrece o lună după gratii. Magistrații Tribunalului Constanța au hotărât ca cei cinci – respectiv Claudiu Giorson Belecciu, considerat capul rețelei, polițistul Lucian Borcea, care-l anunța pe primul când erau razii, Mihai Narcis Negoiță, taximetrist, Mioara Duțu, recepționeră la salonul de masaj erotic deținut de Belecciu și Cristian George Chirimbu - să rămână după gratii pentru încă 30 de gratii. 


La rândul lor, magistrații Curții de Apel Constanța au menținut decizia instanței inferioare, respingând recursurile formulate de suspecți.


Potrivit anchetatorilor, suspecții formau un grup infracțional acuzat de proxenetism, racolând fete pentru a se prostitua în salonul de masaj erotic "Pink Cats". În același dosar mai sunt cercetați și un fost jandarm, dar și o profesoară de informatică de la un liceu constănțean, aceștia din urmă fiind în libertate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3446 secunde