Droguri descoperite de jandarmii constănțeni

257
1
Droguri descoperite de jandarmii constănțeni - droguridescoperite1-1438280221.jpg
Militarii Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" au descoperit, miercuri seară, mai mulți tineri care consumau substanțe vegetale halucinogene. Aproape de miezul nopții, jandarmii au observat, în zona CET, o persoană care își pregătea un joint. Tânărul, în vârstă de 28 ani, a aruncat pe jos țigara și a fugit în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii. Militarii l-au somat, iar acesta s-a oprit. În urma unei percheziții corporale, jandarmii au mai găsit 19 pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare verde, dar și un aparat de mărunțit și confecționat țigări. 


După aproape două ore, militarii au dat de urma unui alt tânăr care avea la el un pliculeț de staniol cu muguri vegetali de culoare verde, cel mai probabil marijuana. Acesta a fost observat în zona Pescărie, din Constanța. De asemenea, anchetatorii au găsit asupra lui și un aparat de confecționat țigări. 


Potrivit militarilor, toate plicurile urmează să ajungă la ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța pentru a continua cercetările în aceste cazuri. 


Comentează știrea

iancu
31 iulie 2015
Castiguri online!

Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Noroc cu jandarmii, la Olimp!
Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Droguri confiscate de jandarmi
Pagina a fost generata in 0.4809 secunde